Fortsätt till innehåll

Funktioner på Chromebook för hela familjen

Chromebook har utformats för att hantera allt som är viktigt för dig och din familj, på ett enkelt och säkert sätt. Chromebook kör ChromeOS, det säkra operativsystemet som tillhandahålls av Google och finns i flera storlekar för att passa dina behov. Den konfigureras snabbt och smidigt och erbjuder säkerhets- och produktivitetsfunktioner samt underhållning för hela familjen.

Din säkra familjedator

Med Chromebook får du inbyggt virusskydd för att skydda din data. Google Family Link låter dig hantera ditt barns Chromebook genom att ställa in gränser för skärmtid och styra vilket innehåll barnet får åtkomst till. Inloggning för flera användare gör att varje familjemedlem har sitt eget utrymme på en delad laptop.

En vuxen sitter i en soffa med en dator i knät och ett barn på varje sida.

Enkelt och snabbt för hela familjen

Att konfigurera Chromebook är lätt – du loggar bara in på Google-kontot så får du omedelbart åtkomst till dina dokument. Lång batteritid och offlineåtkomst till Google Dokument, Google Kalkylark, Gmail med mera hjälper dig att hantera uppgifter och skolarbete var du än är. Och för att allt ska fungera smidigt uppdateras Chromebook automatiskt*, vilket gör att programvaran fortsätter att vara snabb och aktuell med de senaste funktionerna.

*Se hur länge en enhet kvalificerar sig för uppdateringar på g.co/chromeosupdates/sv/.

En laptop vänd till surfplatteläge med tangenterna nedåt.

Gå från jobb till fritid med ett klick

Jobba på dina projekt eller ta kontakt med vänner för att spela. Tack vare hundratals appar i Google Play Butik kan Chromebook föra samman team, familjer och vänner i realtid.

Läs och redigera dokument som har bifogats i e-postmeddelanden, samarbeta med ditt team och ta med dig funktionerna i Microsoft Office överallt med Microsoft Word. Med Word-appen från Microsoft kan du skapa, läsa, redigera och dela dina filer med andra snabbt och enkelt. Microsoft® Word
Zoom Zoom
Adobe Photoshop Lightroom är en kraftfull och intuitiv kamera- och fotoredigeringsapp. Med Lightroom kan du ta och redigera fantastiska bilder och på samma gång få hjälp att bli en bättre fotograf. Adobe Lightroom
Google Kalkylark Google Sheets
Netflix Netflix
Disney+ Disney+
ikon för Among Us Among Us
Canva: Skapa grafisk design, logotyper, affischer och videor Canva
Google Classroom Google Classroom
Codecademy icon Codecademy
Duolingo icon Duolingo
Khan Academy Kids icon Khan Academy Kids

Få saker gjorda

Samarbeta med kollegor, klasskamrater och vem du vill med åtkomst till Microsoft® Word, Zoom, Adobe Lightroom, Google Kalkylark med mera.

* Du får ytterligare funktioner med en prenumeration på Microsoft 365. Microsoft, Excel och PowerPoint är registrerade varumärken som tillhör Microsoft Corporation.

Varva ned och koppla av

Förvandla Chromebook från en mobil arbetsstation till en bio, en spelenhet eller till en digital duk med dina favoritappar som Netflix, Disney+, Among Us och Canva.

Lär dig och utvecklas

Fortsätt att lära dig med dina favoritappar som Google Classroom och Codecademy, oavsett om du är i eller utanför klassrummet.

Läs mer om Chromebook

Undrar du fortfarande om Chromebook är rätt för dig och dina barn? Titta på den här listan över vanliga frågor om du vill veta mer om våra laptops för familjer.

Se till att tekniken fungerar för din familj

Läs mer om hur du håller kontakten med familjen med Googles hjälp.

Med inlärning i fokus

Läs mer om Googles fokus på utbildning och innovation i klassrummet och på arbetsplatsen.

Är du redo att byta?

Bild ovanifrån som framhäver de tre olika lägena för en konverterbar Chromebook: stängd, surfplatta och laptop.