Fortsätt till innehåll
IdeaPad Gaming Chromebook 16
Acer Chromebook 516 GE
ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip
IdeaPad Gaming Chromebook 16
Acer Chromebook 516 GE
ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip

Ultimata maskiner för gaming i molnet, förklädda till Chromebooks

Kraftfull PC-spelstreaming nu

Med RGB-tangentbord för gaming1, hög uppdateringsfrekvens och över 1 000 spel att välja mellan är Chromebooks för gaming utformade för att ta ditt spelande till nästa nivå.

Uppgraderad gaming i molnet

Lyft ditt gameplay med en Intel® Core™-processor, en 120 Hz högupplöst skärm, ett RGB-tangentbord för gaming1 och grafik av hög kvalitet från NVIDIA GeForce NOW.

Tusentals spel att välja mellan

Direktåtkomst till de senaste PC- och konsolspelen. Inga installationer, inga nedladdningar, inget krångel. Använd bara multiknappen för att trycka, söka, klicka och spela.*

*En prenumeration kan krävas för åtkomst till vissa titlar.

Utformad för att hålla

Med automatiska uppdateringar och den senaste grafiken i molnet får du prestandan du behöver för att spela de senaste spelen i många år.

Spela dina favoritspel på ledande plattformar för molnspel

*Titlarna är indelade efter ålder och andra attribut. En del av dem rekommenderas inte för minderåriga.

Funktioner som tar ditt spelande till nästa nivå

Med en Intel® Core™-processor, RGB-tangentbord för gaming1, 120 Hz högupplöst skärm, snabbt wifi 6 och direktåtkomst till de senaste PC-spelen kan Chromebooks ta ditt gameplay till nästa nivå.

RGB-speltangentbord

Få övertaget med RGB-tangentbordet med flera zoner för gaming1. Spela med fantastiska färger och bli snabb och exakt med hjälp av anti-ghosting-funktionen.

En vy över ett RBG-tangentbord som visar viktiga spelknappar.

120 Hz-skärm med hög upplösning

Chromebooks för gaming i molnet har skärmar med hög upplösning som ger kristallklar bild för gaming och mycket mer. Uppdateringsfrekvensen på 120 Hz möjliggör gameplay med hög FPS på NVIDIA GeForce NOW, så att du inte missar en millisekund av action.

Tryck, sök och starta på några sekunder

Gå från startskärmen till spelet på bara några sekunder med en Chromebook för spel i molnet. Det är lätt att upptäcka och starta spel med multiknappen. Du behöver bara trycka, söka och starta ditt favoritspel.

Förstklassig grafik

Med NVIDIA GeForce NOW:s grafik kan du njuta av gaming med hög prestanda, fantastisk bildkvalitet och ultralåg latens. Streama från världens kraftfullaste superdator för spel och spela med 120 FPS med strålspårning.

En delad bild visar en grynigare sida med RTX inaktiverat och en sida med högre skärpa med RTX aktiverat.

Streama Xbox-spel på din Chromebook

Streama hundratals Xbox-spel, däribland ikoniska titlar som Gears, Forza Horizon och Microsoft Flight Simulator med Game Pass Ultimate på xbox.com/sv-SE/play.

En rad Xbox-speltitlar som är tillgängliga för spel visas på startskärmen för Xbox Game Pass Ultimate.

Gör mer med Intel Core

Med Intel Core-processorer och minst 8 GB RAM får du prestandan du behöver för både nytta och nöje.

Märken för Intel Core i3 och Intel Core i5

Utforska tillbehör som förbättrar ditt gameplay

fungerar med Chromebook
Ett svart spelheadset, en svart trådlös mus och en svart trådlös kontroll visas.

Vanliga frågor

Vad är gaming i molnet?

Gaming i molnet är ett sätt att spela spel på din laptop direkt, utan att behöva installera dem. Hur går det till? Du streamar spel från ”molnet” på samma sätt som när du streamar videor på YouTube eller andra tjänster. Allt du behöver är en stabil internetanslutning så kan du spela även de mest grafikintensiva spelen utan att behöva avancerad maskinvara (det vill säga ett specifikt grafikkort)!

Vilken typ av internetanslutning behöver jag för gaming i molnet?

Vi rekommenderar en minsta nätverksbandbredd på 15 Mbit/s för streaming med 720p 60 Hz, 30 Mbit/s för 1080p 60 FPS, 35 Mbit/s för upp till 1600p. Obs! En ethernet-anslutning krävs för bästa resultat vid streaming med 1600p och 120 FPS.

Hur vet jag vilka spel som kan köras på Chromebooks för gaming i molnet?

Chromebooks för gaming i molnet har stöd för tre huvudsakliga plattformar för gaming i molnet – NVIDIA GeForce NOW och Xbox Cloud Gaming. Alla molnspel som fungerar på dessa plattformar fungerar även på Chromebooks för gaming i molnet. Det inkluderar spel som Fortnite, The Witcher 3, Halo Infinite med flera.

Går det att streama spel från molnet med andra Chromebooks?

Ja, du kan få åtkomst till plattformar för gaming i molnet på alla Chromebooks. Chromebooks för gaming i molnet är utformade för att ta ditt gameplay till nästa nivå med funktioner som ett RGB- eller anti-ghosting-tangentbord, en uppdateringsfrekvens på 120 Hz och en högupplöst skärm.

Fungerar Chromebooks för gaming i molnet bra på jobbet?

Ja. Chromebooks för gaming i molnet drivs med Intel Core-processorer och 8 GB RAM eller mer så att du kan jobba och multitaska hela dagen. De har även stöd för appar som Google Workspace, Microsoft Office, Zoom och många fler som hjälper dig att få jobbet gjort.

1RGB-funktionen är inte tillgänglig på ASUS Chromebook Vibe CX55 Flip. Den har dock ett anti-ghosting-tangentbord för spel.

*Xbox Cloud Gaming (Beta): Kräver Xbox Game Pass Ultimate (eller ett free-to-play-spel som stöds) och en Bluetooth-kontroll som stöds (båda säljs separat). Du kan säga upp Ultimate-prenumerationen när du vill för att stoppa framtida debiteringar. Begränsningar för streaming gäller. Servertillgänglighet och väntetider kan variera. Spelutbud och free to play-titlar varierar över tid, per region och per enhet. Internetanslutning krävs. ISP-avgifter tillkommer. xbox.com/gamepass