Titta på alla kartläggningsresor för Street View

Bilder från Zimbabwe

Zimbabwe

Se Tawanda Kanhema berätta om hur han kartlade Zimbabwe med Street View. Tawanda reste tillbaka till sitt hemland Zimbabwe för att publicera Street View-bilder från huvudstaden Harare och det världsberömda turistmålet Victoria Falls på Google Maps.

Bilder från Bermuda

Bermuda

Läs om hur marknadsföringsorganisationen Bermuda Tourism Authority anlitade Miles Partnership, en Street View-godkänd byrå. De har utrustning för att samla in bilder för Street View och dra nytta av Googles verktyg. De har hjälpt Bermuda Tourism Authority att optimera sin onlinenärvaro på Google Maps och stärka lokala företag. Samtidigt hjälper de även turister att utforska Bermuda virtuellt medan de planerar sin resa (eller bara dagdrömmer).

Bilder från Tonga

Tonga

Tania Wolfgramm och Wikuki Kingi, grundare av Grid Pacific, en organisation som arbetar för kulturell medvetenhet i nationer i södra Stilla havet, dokumenterar sin kartläggningsresa på Tonga. Följ med på den spännande resan när de sjösätter sin ambitiösa plan att lägga upp hela öriket Tonga på Street View.

Höjdpunkter från Google Maps Street View Summit 2018

Se höjdpunkter från fjolårets Google Maps Street View Summit, ett årligt evenemang som samlar bidragande Street View-användare från hela världen