Navigators USA

Navigators syfte är att uppmuntra barn och deras föräldrar att tillbringa mer tid utomhus och lära känna vad naturen har att erbjuda samtidigt som man lär känna varandra. Genom att integrera ostrukturerad lek i läroplanen främjar Navigators social kompetens och prestationer i en inkluderande miljö.

Organisationens storlek

Small

Sektor

Miljö och djur

Mål

Informationsdelning

Spara och organisera tillgångar i molnet

Öka säkerhet och sekretess för e-post

Produkt

Google Workspace for Nonprofits

Fotografi

Navigators USA

Webbplats

https://navigatorsusa.org/

Utmaning

Som nationell organisation behöver Navigators de bästa verktygen för att samordna och kommunicera med ett stort nätverk av frivilliga truppledare runtom i landet. Eftersom antalet deltagande familjer fortsätter att öka måste Navigators dessutom organisera deras personliga information och data samt hålla dem säkra.

Berättelse

Med Google Kalkylark kan Navigators hålla koll på hur många märken, scoutdräkter och kepsar de har i lager i realtid och se till så att de olika lokalavdelningarna har vad de behöver. Tack vare Google Grupper och Google Sites kan de värna integriteten och använda de säkerhetsbehörigheter som krävs så att bara den information som gäller föräldrarna i en viss lokalavdelning visas för dem. Med Google Formulär kan Navigators gruppledare snabbt och enkelt ge feedback och med Drive kan de dela utflyktsidéer med andra lokalavdelningar.

”Google för ideella organisationer hjälper oss att spara både tid och pengar, så att vi kan koncentrera oss på det vi brinner för. Google har inneburit en revolution för våra möjligheter att driva en rikstäckande organisation med små medel. Jag behöver inte bekymra mig om tekniken – den bara finns där, och det kostar ingenting.”

Robin Bossert, grundare och vd

Effekt

Med över 100 oberoende lokalavdelningar i USA och en starkt begränsad budget har Navigators USA valt att använda flera verktyg från Google för att fortsätta bedriva sin verksamhet och värva nya medlemmar.

Upptäck hur andra organisationer gör skillnad med Google för ideella organisationer.