Visa den ideella organisationens arbete med Google Earth och Maps

Utveckla intressanta datavisualiseringar för att spåra och dela organisationens arbete. Du kan även använda Google Maps Platform för att hjälpa människor att hitta de program och resurser som finns närmast dem.

Google för ideella organisationer tillhandahåller saldon på Google Maps Platform åt ideella organisationer.

Förmåner

Så fungerar Google Earth och Maps

Kartverktygen i Google Earth erbjuder många dynamiska funktioner, till exempel möjlighet att ta bidragsgivarna till platsen genom en virtuell rundtur. Dessutom kan du skapa omfattande visualiseringar och visa engagerande data på en karta med premiumtillgång till Google Maps Platform.

Upptäck hur Google Earth och Maps ger ideella organisationer verktygen för att spåra och dela sitt arbete med intressanta datavisualiseringar.

Andra verktyg som kan användas för att visa arbetet

Utöver Google Earth och Google Maps Platform erbjuds andra produkter i Google för ideella organisationer som kan hjälpa organisationen att dela visualiseringar av arbetet.

Begär ett konto i Google för ideella organisationer

När vi har verifierat att organisationen är behörig kan ni aktivera de produkter från Google som bäst motsvarar era behov.

Har du frågor, eller vill du lära dig hur man använder Google Earth och Maps?

När den ideella organisationen är verifierad och har godkänts för ett saldo i Google Maps Platform kan ni ta del av våra resurser och vanliga frågor för att få ut så mycket som möjligt av verktygen.