Kataloger över certifierade produktpartner

På den här sidan hittar du beprövade, skickliga partner som kan hjälpa dig med produkter i Google för ideella organisationer.

Google Workspace

Kom igång med Google Workspace på rätt sätt med support av en Google Cloud Partner som är specialiserad på Google Workspace. Oavsett om du behöver hjälp med migrering eller hela Google Workspace-strategin kan du få fart på projektet och förbättra företagets resultat med hjälp av Google Cloud Partner för Workspace.

Ad Grants

Gruppen med certifierade Google Ad Grants-användare skapades för att förbättra upplevelsen av Ad Grants för både certifierade användare och förmånstagare. Den här gruppen ger tillgång till ett nätverk av byråer, konsulter och instruktörer som hjälper ideella organisationer över hela världen och sätter förmånstagare i kontakt med rekommenderade användare via gruppens katalog över certifierade användare.

YouTube

Gör verklighet av dina drömmar. Utforska YouTubes resurser och sök efter YouTube-certifierade företag som kan hjälpa dig att få bättre resultat.

Maps Platform

Kom igång med Google Maps Platform på rätt sätt med support från en Google Cloud Partner som är specialiserad på Google Maps Platform.