Låt dig inspireras av Street View-berättelser

Bild Zanzibar

Zanzibar

Se Street View-godkända fotografer i projektet World Travel in 360 (WT360) tala om Project Zanzibar, deras gemensamma initiativ tillsammans med Tanzanias regering för att sätta Zanzibar på kartan. Federico Debetto, Nickolay Omelchenko och Chris du Plessis reste till Tanzania för att lägga grunden för en kartläggning av övärlden, utbilda lokalinvånare i Street View-fotografering och bygga upp en hållbar modell för hur samhället ska kunna fortsätta projektet på egen hand.

Bild Myanmar

Myanmar

Utforska Myanmar med denna video av den skickliga fotografen Nyi Lynn Seck och hans kolleger på 3XVIVR Productions. 3XVIVR lade mycket tid och arbete på sitt specialprojekt: att digitalisera Myanmar genom Street View och bevara landets kulturarv i 360 grader.

Bilder från Zimbabwe

Zimbabwe

Se Tawanda Kanhema berätta om hur han kartlade Zimbabwe med Street View. Tawanda reste tillbaka till sitt hemland Zimbabwe för att lägga upp Street View-bilder från huvudstaden Harare och det världsberömda turistmålet Victoria Falls på Google Maps. Han utvidgade nyligen sitt projekt till andra populära platser i Zimbabwe.

Bild Kenya

Kenya

Träffa Local Guides och godkända Street View-fotografer som kartlägger Kenya. De ville att världen skulle upptäcka Kenyas skönhet och därför valde de Street View som verktyg för att nå sitt mål.

Bild Armenia360

Armenien

Lyssna på Joe Hacobian, en av grundarna av den ideella organisationen Armenia360. Joe talade på 2019 års Street View Summit i London om teamets resa för att kartlägga hans förfäders urgamla land. Det är en berättelse om hur vem som helst kan sätta platser som är viktiga för dem på kartan med hjälp av Street View.

Bilder från Bermuda

Bermuda

Läs om hur marknadsföringsorganisationen Bermuda Tourism Authority anlitade den Street View-godkända byrån Miles Partnership. Miles Partnership hjälpte Bermuda Tourism Authority att optimera sin onlinenärvaro på Google Maps för att stärka lokala företag och hjälpa turister att utforska Bermuda virtuellt medan de planerar (eller dagdrömmer om) sin resa.

Bilder från Tonga

Tonga

Tania Wolfgramm och Wikuki Kingi, grundarna av Grid Pacific, dokumenterar sin kartläggningsresa på Tonga. För att marknadsföra kulturen på Tonga och andra öar i Stilla havet sjösatte de en ambitiös plan att kartlägga hela övärlden och lägga upp den på Street View. Se deras spännande berättelse här.