Läs mer om Google My Business.

Oavsett om du just har kommit i gång eller har en specifik fråga kan vi hjälpa dig med information om hur du hanterar din företagsinformation på Google.

Vanliga frågor

Utöka alla Stäng alla
 • Vad kostar Google My Business?

  Vem som helst kan använda Google My Business utan kostnad. Japp, vi menar det! Läs också om hur du kan öka dina intäkter med hjälp av Google-annonser på den här webbplatsen.

 • Har Google My Business en mobilapp?

  Ja, och den är gratis. Du kan göra allt som du redan gör i webbkontot och lite till i Google My Business-appen. Tack vare de förbättrade funktionerna är det enklare att skapa en professionell företagsprofil när du är på språng. Med appen kan du göra följande:
  - lägga till och redigera nya företagsuppgifter direkt via profilredigeraren
  - ta foton och förbättra dem med en mängd olika moderna filter för att sedan lägga upp dem direkt i din företagsprofil
  - skapa inlägg för nya erbjudanden, uppdateringar och händelser
  - se vilka som interagerar med din företagsprofil och fortsätta interagera med dem via fliken Kunder. På fliken Kunder kan du svara på recensioner, skicka meddelanden direkt till kunder och se vilka som följer ditt företag.
  Hämta appen för Android eller iOS.

 • Vad är skillnaden mellan Google My Business, Google Places för företag och översikten i Sidor på Google+?

  Om du tidigare har hanterat dina företagsuppgifter med Google Places för företag eller översikten i Sidor på Google+, har ditt konto automatiskt uppgraderats till Google My Business.

 • Behöver jag Google My Business om jag redan har en webbplats?

  Med en företagsprofil i Google My Business får du ett komplement till din befintliga webbplats genom att ge ditt företag en offentlig identitet och närvaro på Google. Informationen om ditt företag kan visas på Google Sök, Maps och Google+.

 • Vad behöver jag för att skapa en webbplats åt företaget?

  Inget annat än din företagsprofil. Vårt kostnadsfria webbplatsverktyg använder informationen i din företagsprofil för att automatiskt skapa en enkel webbplats. Du kan även lägga till foton och välja mellan olika layouter för att anpassa webbplatsen till ditt företag.

 • Kan jag använda Google My Business även om jag inte har en fysisk adress?

  Absolut. Oavsett om du driver företaget hemifrån eller har ett serviceområde, kan du lägga upp dina företagsuppgifter på Google med eller utan en fysisk adress.

 • Hur verifierar jag mitt företag?

  För de flesta företag innebär verifieringen att de beställer, får och läser ett verifieringskort från Google. Du kan även ha andra verifieringsmöjligheter. Läs om hur du verifierar ditt företag.

Få hjälp snabbt.

Hjälpcenter

Få stöd som ett lokalt företag, hjälp med att synas på Google och hjälp med att hantera och marknadsföra dina företagsuppgifter.

Läs mer

Gå med i gruppen.

Få hjälp av företag som ditt.

Se hur små företag kan lyckas på nätet genom kontakter med experter och varandra.

Delta i samtalet

Kom i gång.

Det kostar inget att registrera dig, och det tar bara ett par minuter.
Skapa din företagsprofil i dag så att du kan börja dra fördel av den direkt.

Börja nu