Läs mer om Google My Business.

Oavsett om du just har kommit i gång eller har en specifik fråga kan vi hjälpa dig med information om hur du hanterar din företagsinformation på Google.

Vanliga frågor

Utöka alla Stäng alla
 • Vad kostar Google My Business?

  Vem som helst kan använda Google My Business utan kostnad. Japp, vi menar det! Läs också om hur du kan öka dina intäkter med hjälp av Google-annonser på den här webbplatsen.

 • Vad är skillnaden mellan Google My Business, Google Places för företag och översikten i Sidor på Google+?

  Om du tidigare har hanterat dina företagsuppgifter med Google Places för företag eller översikten i Sidor på Google+, har ditt konto automatiskt uppgraderats till Google My Business.

 • Behöver jag Google My Business om jag redan har en webbplats?

  Google My Business är ett komplement till din befintliga webbplats genom att det ger ditt företag en offentlig identitet och närvaro på Google. Dina företagsuppgifter kan visas i Google Sök, Maps och Google+.

 • Vad behöver jag för att skapa en webbplats åt företaget?

  Bara dina uppgifter hos Google. Vårt kostnadsfria webbplatsverktyg använder dina företagsuppgifter för att skapa en enkel webbplats automatiskt. Du kan även lägga till foton och välja mellan olika utformningar och på så sätt anpassa den kostnadsfria webbplatsen efter företaget.

 • Kan jag använda Google My Business även om jag inte har en fysisk adress?

  Absolut. Oavsett om du driver företaget hemifrån eller har ett serviceområde, kan du lägga upp dina företagsuppgifter på Google med eller utan en fysisk adress.

 • Hur verifierar jag mitt företag?

  För de flesta företag innebär verifieringen att de beställer, får och läser ett verifieringskort från Google. Du kan även ha andra verifieringsmöjligheter. Läs om hur du verifierar ditt företag.

Få hjälp snabbt.

Hjälpcenter

Få stöd som ett lokalt företag, hjälp med att synas på Google och hjälp med att hantera och marknadsföra dina företagsuppgifter.

Läs mer

Gå med i gruppen.

Få hjälp av företag som ditt.

Se hur små företag kan lyckas på nätet genom kontakter med experter och varandra.

Delta i samtalet

Kom i gång.

Det kostar inget att registrera sig, och det tar bara ett par minuter.
Ange dina företagsuppgifter i dag och börja utnyttja dem.

Börja nu