Kom igång

Få kontakt med kunder nära dig och runt om i världen

+ 50
bärbar dator
%

av alla kunder världen över uppger att de använder Google för att upptäcka eller hitta nya varumärken

59
%

av alla kunder världen över uppger att de använder Google för att söka information om ett köp de tänker göra i butik eller online

9

egendomar med 1 miljard användare vardera

Gör Google till ditt skyltfönster – från Sök till Maps

Visa dina produkter på Googles tjänster och nå ut till miljontals användare runt om i världen och på hela webben.

Google

YouTube

Maps

Assistent

Gmail

Chrome

Android

Play

Google Sök

När kunderna letar efter en ny produkt är Google första anhalt. Med våra lösningar når du fler nya kunder som söker efter det du säljer, oavsett om de bara är ute efter idéer eller vill köpa något.

Google Maps

Fler än en miljard användare förlitar sig på Maps varje dag för att ta sig dit de behöver gå och upptäcka lokala företag. Se till att kunderna hittar det de behöver när de är i närheten och redo att shoppa hos dig.

YouTube

Mer än 90% säger att de har upptäckt nya varumärken eller produkter på YouTube. Nå ut till dessa kunder när de söker, oavsett om de läser på om en produkt, bestämmer sig för att köpa eller letar efter inspiration till nästa köp.

Google Assistent

Röstteknik som Google Assistent har förändrat hur folk söker efter information och gör det enklare och snabbare att uträtta ärenden. Med Google Assistent som är tillgängligt på över en miljard enheter som telefoner, klockor och smarta hem ger tekniken också varumärken en stor möjlighet att skapa relationer på mer meningsfulla och naturliga sätt.

Google Bilder

Se till att dina produkter visas på synliga platser som Google Bilder, där kunderna kan få idéer och upptäcka vad du säljer.