Kom igång

Merchant Center

Google Merchant Center hjälper dig att ladda upp din butiks- och produktdata till Google och gör den tillgänglig för kunder på Google. Det betyder att all information om dina butiker och produkter finns tillgänglig för kunderna när de söker på en Google-tjänst. I EES och Schweiz kan Merchant Center användas tillsammans med alla produktjämförelsetjänster (CSS) som du använder dig av.

Kom igång

Det här kan du göra i Merchant Center

Ladda upp korrekt produktinformation

Ge kunderna aktuell information. Med Merchant Center blir det lättare att se till att produktinfo som pris och tillgänglighet visas korrekt för potentiella kunder på Google.

Nå ut till kunder på hela Google

Merchant Center tar shoppingupplevelsen bortom annonsering. Visa dina produkter för kunder på betalda och obetalda kanaler genom att använda informationen på Googles plattformar.

Få mer information

Få helhetsrapporter och se hur det går med program länkade till Merchant Center. Hitta värdefulla insikter om pris, försäljningsmetoder och annat som förbättrar din affärsstrategi.

Ännu fler fördelar som gör det lättare att öka tillväxten

Sälj produkterna globalt

Shopping-annonser finns nu i över 90 länder vilket innebär att du kan visa produkterna globalt. Konfigurera flöden för flera länder i Merchant Center och börja visa ditt lager för potentiella kunder i hela världen.

Lyft fram kampanjer

Skapa kampanjer för dina Shopping-annonser i Merchant Center. Skapa en kampanj för alla produkter på hela webbplatsen eller begränsa kampanjen till utvalda produkter.

Förbättra resultatet med anpassade möjligheter

Med Merchant Center blir det lättare att organisera produkterna och företagsinformationen och förbättra resultatet. På sidan Möjligheter i Merchant Center hittar du tips på sätt att förbättra produktinformationen eller kampanjerna för att få fler klick.

Konfigurera Merchant Center-kontot

Kom igång
Women conversing about Smart Shopping campaigns

Vanliga frågor