Smarta Shopping-kampanjer och lokala kampanjer uppgraderas till Performance Max-kampanjer under 2022. Läs mer
Kom igång

Smarta Shopping-kampanjer

I dag växlar kunderna mellan olika plattformar och enheter både online och offline. Smarta Shopping-kampanjer gör det lättare att visa dina produkter för de kunder som söker efter det du säljer på Google oavsett om de är hemma, på telefonen eller i butiken. Och det bästa av allt? Du betalar bara när de klickar.1

Kom igång Titta på video

Det här kan du göra med smarta Shopping-kampanjer

Utöka räckvidden

Med smarta Shopping-kampanjer kan produkterna visas på alla Googles tjänster och nå ut till användare när och var de än söker eller konsumerar innehåll.

Öka trafiken och försäljningen

Med Shopping-annonser blir det lättare för kunderna att hitta dina produkter både online och i butik.

Ta del av användbar information och trender

Vill du veta vad som säljer? Vi hjälper dig att ta reda på vad som ger resultat och vad som inte fungerar. Du får också värdefull information som hjälper dig att förbättra ditt erbjudande.

Visa dina annonser för hundratals miljoner potentiella kunder på Googles plattformar varje dag

Google Sök

Folk söker efter det de vill ha. Smarta Shopping-kampanjer visar dina produkter för kunder som söker efter det du säljer på Google. Och det bästa av allt? Du betalar bara om kampanjerna ger resultat.

Googles Display-nätverk

Nå ut till kunderna innan de ens börjar söka efter dina produkter, till exempel när de läser sina favoritbloggar, använder mobila enheter och appar eller tittar på miljontals partnerwebbplatser, videor och appar på internet.

Visa dina produkter på ännu fler av Googles tjänster

YouTube

Över 40 % av alla kunder världen över uppger att de har köpt produkter som de upptäckt på YouTube. Nå ut till kunderna när de tittar på videor om produkter oavsett om det handlar om en shoppingrunda med en influerare eller recensioner.

Gmail

Fler än en miljard aktiva användare använder Gmail varje månad. Visa dina produkter för potentiella kunder när de tittar på innehåll – till och med i inkorgen.

Skapa en smart Shopping-kampanj

Kom igång
Women conversing about Smart Shopping campaigns

Vanliga frågor

  • 1 I Europa kan smarta Shopping-kampanjer användas tillsammans med alla produktjämförelsetjänster (CSS) som du använder dig av. Annonserna visas på allmänna sökresultatsidor och på andra platser som används av produktjämförelsetjänsten.