Covid-19: Praktiska resurser för ditt företag i ovissa tider

Shopping-kampanjer med partner

Med Shopping-kampanjer med partner kan återförsäljare få hjälp med budgeten från varumärkestillverkare. Det är ett samarbete där varumärkesägare kan hjälpa sina återförsäljarpartner att marknadsföra specifika produkter och öka försäljningen och synligheten för både varumärken och återförsäljare.

Kom igång

Med Shopping-kampanjer med partner
kan du göra följande

Förbättra resultatet

För återförsäljare: Öka trafiken till webbutiken och öka försäljningen genom att låta varumärkesägare använda sin egen budget som helt eller delvis finansierar Shopping-kampanjer. För varumärkesägare: Öka försäljningen, mät framstegen och få kunderna att välja ditt märke på Googles tjänster med dina återförsäljarpartner.

Rapporter och statistik

För återförsäljare: Dela enkelt statistik med alla varumärkespartner och få samma användbara statistik och rapporter som med vanliga Shopping-kampanjer. För varumärkesägare: Få en bättre förståelse för hur dina digitala annonser leder till försäljning och synlighet med statistik och resultatrapporter från Google.

Utöka verksamheten

För återförsäljare: Utöka enkelt ditt digitala annonssamarbete till alla varumärkespartner oavsett storlek. För varumärkesägare: Samarbeta med kvalificerade återförsäljarpartner för att finansiera kampanjer och öka försäljningen och synligheten på hela Google.

Samarbeta på Shopping-annonser

På Googles tjänster

Shopping-kampanjer med partner visar varumärkesprodukter för kunder som söker efter nästa köp. Annonserna visas på Googles annonseringsplattformar (Google.com, YouTube, Display-nätverket, Bilder och Gmail) precis som vanliga Shopping-annonser.

Kundcase

Estée Lauder Companies samarbetade med en toppåterförsäljare och ökade parfymprodukternas klickandel med 70%.

Estée Lauder Companies arbetade med en toppåterförsäljare i USA för att marknadsföra sina parfymprodukter. Kampanjerna syftade till att dra nytta av efterfrågan under julhandeln och öka parfymprodukternas synlighet.

Estée Lauder Companies arbetade med en toppåterförsäljare i USA för att marknadsföra sina parfymprodukter. Kampanjerna syftade till att dra nytta av efterfrågan under julhandeln och öka parfymprodukternas synlighet.

Viktig info

70%

högre klickandel på Google

Registrera dig för det tidiga betatestet

Kom igång
Women conversing about Smart Shopping campaigns

Vanliga frågor