Chrome
Chrome är en snabb, enkel och säker webbläsare.

Enkel säkerhet
för alla

Du ska inte behöva vara en säkerhetsexpert för att använda internet. Chrome har utformats för att vara säker som standard och enkel att använda för alla.

Surfa säkert och undvik skadlig programvara och farliga webbplatser

Undvik farliga webbplatser

Google Säker webbsökning skyddar dig från en mängd skadliga programvaror så som nätfiske och attacker där lösenord stjäls eller maskiner infekteras. Om något verkar misstänkt får du ett varningsmeddelande från Chrome innan du öppnar webbplatsen.

Läs mer
Chrome uppdateras automatiskt.

Ha alltid de senaste säkerhetsuppdateringarna

Chrome uppdateras automatiskt var sjätte vecka så att de senaste säkerhetsfunktionerna och säkerhetskorrigeringarna alltid är installerade. Om vi upptäcker ett viktigt säkerhetsfel distribuerar vi en korrigering inom 24 timmar – du behöver inte uppdatera något.

Läs mer
Ikoner anger om en webbplats är säker

Skydd du kan se

I Chrome används tydliga ikoner och lättförståelig text så att du vet om en webbsida är säker. Med bara ett snabbt ögonkast på adressfältet kan du avgöra om du surfar säkert.

Läs mer
Chrome gör det lättare att hantera och skydda lösenord.

Det enklaste sättet att komma ihåg lösenord

Det bästa sättet att skydda sig på webben är att använda unika och starka lösenord. Med Chromes lösenordshanterare blir det lättare att komma ihåg lösenord så att du aldrig behöver använda samma lösenord på flera webbplatser.

Läs mer
Med inkognitoläget surfar du privat.

Surfa privat med inkognitoläge

Om du surfar i inkognitoläge registreras inte besök på webbplatser eller nedladdningar. Alla cookies som skapas medan du använder inkognitoläget raderas omedelbart när du stänger alla öppna inkognitofönster.

Läs mer
Använd Chrome som privatperson eller i företaget.

Säkerhet på alla nivåer

Chrome innehåller säkerhetslager som skyddar dig från nya hot. Tack vare de djupgående säkerhetsfunktionerna är Chrome en webbläsare som både privatpersoner och företag litar på.

Läs mer

För alla enheter

Få samma upplevelse i Chrome på alla enheter. Tack vare att du har åtkomst till alla bokmärken och webbläsarinställningar oavsett enhet kan du spara tid och skriva mindre.