Få ut mer av webben med smarta verktyg från Google

Allt du gillar med Google finns med i Chrome-upplevelsen. När webbens smartaste verktyg finns inbyggda kan du behålla fokus.

Svar redan innan du har skrivit kla…

Svar i adressfältet? Ja tack! Adressfältet i Chrome använder Google Sök för att du snabbt och enkelt ska hitta fakta. Det söker även igenom din Google Drive, så nu är det ännu enklare att kasta dig in i nästa veckas semesterplaner.

Talar du webbens språk?

Oavsett var du är på webben eller i världen kan du översätta en hel webbplats med bara ett klick i Chrome. Chrome föreslår automatiskt översättning när du behöver det.

Slipp irriterande annonser

Den inbyggda annonsblockeraren i Chrome tar bort irriterande och skadliga annonser och hindrar dem från att komma åt din dator eller mobil. Färre videor med automatisk uppspelning, nedräkningar och annonser som tar över sidan innebär större fokus för dig.

Chrome är anpassat efter dig

När du loggar in och aktiverar synkronisering får du mer av det du gillar. Allt är skräddarsytt för dig – från ett anpassat innehållsflöde på mobilen till ett adressfält där du kan söka igenom din Google Drive.

Håll koll med artiklar för dig

När du använder mobilen tar Chrome fram artiklar, bloggar och innehåll som vi tror att du kan gilla. Ju mer du använder Chrome, desto personligare blir det. Därför har du alltid enkel tillgång till det som är intressantast för dig.