Samarbeta med en pålitlig expert.

Vill ni utveckla företaget? Då kan ni dra nytta av en Google Certified Publishing Partners expertkunskaper. De kan hjälpa till med allt från att öka era annonsintäkter till att ta fram strategier för bland annat organisation, optimering och underhåll. Ni kan alltså fokusera på det ni brinner för: att skapa fantastiskt innehåll.

Tjäna mer på varje pixel.

Låt en kunnig partner optimera det digitala innehållet så att ni kan attrahera de mest lönsamma och relevanta annonserna. När man lägger ner sin själ på att skapa innehåll förtjänar man att tjäna mer på det.

Få experthjälp som ni kan dra nytta av i dag. Och i morgon.

Från apputveckling till annonsoptimering och mycket annat – få tillgång till underlag, tjänster och teknik som kan hjälpa er att fatta välgrundade beslut och öka företagets vinst.

Fokusera på det ni gör bäst.

Samarbeta med en expert som kan maximera er intäktspotential med hjälp av de bästa annonsteknikerna, och få mer tid till att fokusera på det viktigaste: att skapa fantastiskt innehåll.
Förbättra resultatet i alla avseenden.
En Certified Publishing Partner hjälper företaget med expertlösningar som
Fullservicetjänster kring att skapa, implementera och testa annonser
Utveckling av mobilwebbplatser, datorwebbplatser och appar samt responsiv webbdesign
Verktyg för innehållsmoderering
Plattforms- och intäktslösningar för video
Annonsanpassning
Heltäckande tjänster för intäktsgenerering på mobilappar, användarförvärv och återkommande användarengagemang.

Jobba med de bästa.
Titta efter märket.
Märket Certified Publishing Partner visar att ni samarbetar med några som Google har granskat noga. De har inte bara klarat Googles produktcertifieringsprov, utan har åtskilliga gånger bevisat att de kan hjälpa utgivare som er att lyckas.

Inte nog med att det är bra för inkomsterna – stödet och uppslagen om hur jag ska kunna förbättra webbplatsen är fantastiska. Teamet bryr sig verkligen om mitt företag och vill hjälpa mig att utvecklas.
Lauren Breeze, Utgivare - Nashville Fun for Families

Hitta rätt partner för er.
Hitta en partner