Hjälpen finns här.

Oavsett om du är nybörjare eller Google Ad Grants-expert hittar du den hjälp du behöver för att få ut så mycket som möjligt av kontot.

Tips under covid-19

Covid-19 har påverkat möjligheterna att uppnå organisationens mål. Vi hjälper dig gärna.

Vi är medvetna om att ideella organisationer ställs inför unika utmaningar i samband med att samhällen världen över vidtar åtgärder mot covid-19. Nedan hittar du ett antal rekommendationer som kan vara till hjälp när du utvärderar dina Ad Grants-annonser och anpassar dem till de föränderliga förhållandena på marknaden.

Ad Grants-resurser under covid-19

Nå fler användare

Ordna annonser i kontot så att de visas mer effektivt.

Välj för vilka sökord du vill visa annonser för och samla dem i annonsgrupper efter tema. Skriv 3–5 intressanta annonser per annonsgrupp. Annonserna ska vara relevanta för annonsgruppens sökord. Annonserna visas rullande och de annonser med bättre resultat än andra i annonsgruppen prioriteras.

Tips om hur du lyckas med Google Ad Grants

Fatta informerade beslut

Konverteringsspårning är ett gratisverktyg som rapporterar vilka önskade åtgärder som webbplatsens besökare vidtar när de har interagerat med dina annonser.

Ad Grants visar inte bara hur många personer som har klickat på annonserna, i Ad Grants eller Google Analytics kan du även spåra vad kunderna gör när webbplatsen har öppnats. Om du registrerar donationer med hjälp av en tredje part (t.ex. PayPal, GiveLively) bör du läsa du våra guider om tredje parter.

Guide för konverteringsspårning i Ad Grants

Importera tredjepartsmål

Använd automatisk budgivning

Om du automatiserar dina bud med Google Ads kan du lägga mindre tid på att hantera kontot.

Maximera konverteringar är en strategi i AdWords Smart Bidding som lägger bud automatiskt så att kampanjen ska ge så många konverteringar som möjligt med din budget. I Ad Grants kan Maximera konverteringar leda till att systemet bjuder över programmets maxbud på 2,00 USD om detta medges i kontots inställningar.

Smart Bidding

Ändra hur du lägger bud

Få gratis support

Registrera dig för Google Ad Grants Online Marketing Challenge.

Upplevelsebaserat lärande för studenterna. Stor effekt för ideella organisationer. Bli partner med Google Ads-certifierade studenter för att utvärdera och optimera dina konton.

Läs mer om utmaningen

Registrera din organisation i dag