Nå ut till kunder i hela världen.

Hitta nya kunder oavsett om de finns i närheten eller i en annan del av världen.

Tillgänglighet efter land

Nå ut till kunder i 30+ länder

Visa dina Shopping-annonser där du säljer. Shopping-kampanjer är tillgängliga i Australien, Belgien, Brasilien, Danmark, Frankrike, Indien, Irland, Italien, Japan, Kanada, Mexiko, Nederländerna, Norge, Nya Zeeland, Polen, Ryssland, Schweiz, Singapore, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Tjeckien, Turkiet, Tyskland, USA och Österrike. Vi betatestar även Shopping-annonser i vissa andra länder.

Läs mer

Valutaomvandling

Enkel valutaomvandling.

Med valutaomvandling omvandlas valutan som du har specificerat i din produktdata till den lokala valutan. Det här är särskilt värdefullt om du säljer och levererar produkter till flera länder, men inte har separata produktsidor på webbplatsen för respektive lands valuta. Du behöver bara aktivera valutaomvandling och skicka in produkter och priser som du använder på webbplatsen för det land där du vill visa annonser, så visar Google automatiskt produktpriserna i den lokala valutan.

Läs mer

Fraktavgifter

Gör fraktkostnaderna transparenta.

Med Google Shopping-annonser kan kunderna se exakt hur mycket de får betala i frakt, oavsett var de är. Du kan konfigurera fraktkostnaden i Merchant Center eller skicka in den med din produktdata. Studier visar att oväntade fraktkostnader är en stor anledning till att köp avbryts, så vi rekommenderar att du skickar in fraktkostnader för alla produkter och alla regioner där du säljer dem.

Läs mer

Vi börjar med att konfigurera ditt skyltfönster

Kom igång