Chromebooks for Work

Det bästa för företaget

Det är snabbt, enkelt och säkert – Chrome-webbläsaren och det molnanslutna operativsystemet förser både stora och små organisationer med en ny generation av företagsenheter.

Arbeta var som helst och överallt

Chromebook gör arbetet lätt för den som arbetar på resan, på kontoret och på distans tack vare lång batteritid, bärbar design och smidigt byte till offlineläge.

Lång batteritid
Bärbar design
Fungerar online eller offline

Passar alla företag, stora som små

Med Chromebooks verktyg kan du skapa, repetera och utveckla nytt tillsammans med andra, oavsett om teamet består av 1 eller 1 000 personer. Med Google Play Butik och G Suite på skrivbordet kan Chromebook integreras smidigt i arbetsflödet.

Skapad för att delas

Det är snabbt och enkelt att byta mellan konton, så du kan dela din Chromebook med medarbetare på ett säkert sätt.

Samarbete när det är som bäst

Samordna teamet med Gmail, Hangouts och Kalender eller låt alla arbeta i samma fil med Dokument, Kalkylark och Presentationer.

Tryggt och säkert

Chromebook är lätt att använda, hantera och skydda tack vare automatisk säkerhetskopiering1, synkroniserade inställningar och inbyggd säkerhet.

Spela upp igen

Hur Veolia gör det möjligt för anställda att samarbeta säkert i molnet när som helst och var som helst

Läs blogginlägg

Netflix chooses the cloud to deliver fast and friendly customer service using Chrome Enterprise

Läs kundberättelse

CMMS Imaging gör det lättare för anställda att ge bra vård med hjälp av Chrome Enterprise

Läs blogginlägg

Suite-appar

Chromebook är utrustad med hela kraften hos G Suite så att du kan skapa, redigera och dela med vem du vill, var som helst. Tack vare det stora ekosystemet av produktivitetsappar från Google Play Butik arbetar du smidigt på flera enheter utan att något går förlorat.

Köper du Chromebook-datorer till ditt företag?

Chromebook-datorer är lätta att implementera, använda, hantera och byta ut. Hitta en modell som passar dig här eller ta en titt på våra företagspriser.

1. Internetanslutning krävs.

Google använder cookies för att leverera sina tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Du kan när som helst ändra dina sekretessinställningar i Google-inställningarna. Läs mer. OK