Chromebooks För Utbildning

Bäst i klassen

Chromebook är den mest sålda bärbara datorn till grund- och gymnasieskolor i USA.1 De är snabba, lätta att använda och har tillgång till det stora utbudet appar i Google Play Butik.

Jag är lärare

Från klassrummet till vardagsrummet

Lärare och skolor världen över använder Chromebook-datorer med [Google for Education-konton] (https://edu.google.com/k-12-solutions/?modal_active=none) som är särskilt utformade för skolsystem. Med Chromebook kan eleverna fortsätta lära sig hemma, använda populära appar på flera olika enheter och stilla sin nyfikenhet så länge de vill tack vare den långa batteritiden.

Fungerar bra med andra

Chromebook-datorer är utformade för mångsidighet i både form och funktion. Utbildningen blir intressantare, tillgången till information oändlig och hela världen blir en skola.

Forsyth County Schools upptäcker nya sätt att samarbeta och spara tid med G Suite for Education

Är du lärare?

Appar för skolarbete, läxor och grupparbeten

Google Play Butik finns nu till Chromebook, så det är lättare än någonsin att samarbeta och utforska med dina vänner. Tillgång till hela världens kunskap innebär dessutom att du lär dig längs vägen. När som helst. Var som helst. Säkert.

1. Futuresource Consultings undersökning om årlig andel av operativsystem för mobil datoranvändning levererade till grund- och gymnasieskolor i USA under 2016. https://www.futuresource-consulting.com/Press-K-12-Education-Market-Qtr4-0317.html