Med allt

Appar från Google Play Butik, flexibilitet att röra dig vart du vill och maskinvaran du behöver för att få saker gjorda – Chromebook är en ny typ av dator för allt du vill göra. Den är lätt att använda, har inbyggt virusskydd och lång batteritid så att den inte får slut på energi före dig.

Förstklassig maskinvara

Vi har tagit Chromebooks till en helt ny nivå med förstklassiga funktioner och elegant design.

Eleganta och lätta enheter helt i metall
Konverterbar eller 2:1
Skarpa pekskärmar

Alltid uppdaterad säkerhet

Chromebooks är utrustad med inbyggt virusskydd och uppdateras automatiskt när du är online, så att du alltid har de senaste funktionerna utan att behöva sakta ned. Dessutom kan du logga in med ditt Google-konto och byta mellan konton och enheter utan att något går förlorat.

Inbyggt virusskydd
Alltid som ny med automatiska uppdateringar¹
Det är lätt att dela konton

Snabb från början, håller farten

Du behöver bara logga in på ditt Google-konto, så är du redo. Inga långa inläsningstider. Ingen förvirrande konfiguration. Bara öppna och sätt igång.

Lättare än någonsin

Kom igång snabbt och enkelt genom att logga in med ditt Google-konto. Arbeta online eller offline med en enhet som uppdateras automatiskt.1

Fungerar online eller offline
Lång batteritid
Alltid snabb tack vare uppdateringar

Appar för allt

Tack vare Google Play Butik för Chromebook-datorer kan du hitta fantastiska appar för att utforska idéer, hålla kontakten med vänner, titta på underhållning och mycket mer.

1. Internetanslutning krävs.