Försäljningsresurser

Proffsfotografer och proffsbyråer kan ta hjälp av dessa resurser. De gör att användarna ser att du bidrar mycket till Street View, du får chansen att dela med dig av fantastiska virtuella Street View-upplevelser och dina kunder kan vara stolta över sin närvaro på Street View. Om du vill ha övertygande information som visar hur stor effekt det här innehållet har kan du även titta på vår statistik över virtuella rundturer.

Miniatyr av dekal

”Kom in”-dekaler (”Step Inside”)

  • Framhäv företag som nyligen har blivit fotograferade och tillagda i Street View
  • Skriv ut denna dekaldesign med valfri utskriftstjänst
Miniatyr av Godkänd-märket

Fil med Godkänd-märket

  • Vissa Street View-bidragsgivare får använda Godkänd-märket enligt riktlinjerna för försäljning och varumärken nedan.
  • De som inte – eller inte längre – är godkända får inte använda märket
Miniatyr av Cardboard

Google Cardboard

  • Upplev Street View i VR
  • Visa upp dina bästa foton för kunder och potentiella kunder
  • En uppskattad present
  • Många olika format

Godkända proffs och deras roll

Som fotograf eller byrå kan du använda Street View-foton som ett effektivt försäljningsargument. Om ni är ett företag som eftersträvar att synas bättre, kan en erfaren Street View-bidragsgivare hjälpa er att enkelt och snabbt synas bättre. Oavsett din roll är det viktigt att du förstår de olika parternas skyldigheter, som vi beskriver här.

Innan du börjar

Några av riktlinjerna nedan kan vara relevanta för dig även om du inte är med i Godkänd-programmet. Läs Vad krävs för att bli Godkänd? om du vill gå med i Godkänd-programmet.

Riktlinjer för varumärkning

Endast företag som har uppnått en status som godkänd kan använda varumärket Google Maps Street View och Godkänd-märket i sin marknadsföring. Om du är godkänd kan du använda dem för att visa upp din status. Godkända proffs får använda Godkänd-märket, ordmärket samt varumärken som Google Maps, Street View och andra liknande logotyper. Nedan följer några exempel på vad du får och inte får göra med dessa. Om du anser att en person bryter mot Googles tillåtna användning av våra varumärkestillgångar kan du rapportera denna felaktiga användning.

Insyn och ansvar

Vi vill att Street View ska avbilda världen på ett ärligt sätt. När du säljer fototjänster till andra är det viktigt att du tillämpar samma transparens och att du förstår dina skyldigheter och rättigheter i förhållande till andra människor, varumärken och lokala lagar.