Ta kontakt med en Google-partner.

Behöver du hjälp med att hantera din onlineannonsering? Samarbeta med onlineproffs, byråer, marknadsförare och specialister som är utbildade och certifierade av Google.

Hitta en partner

Är du ett onlineproffs eller en byrå? Gå med i Google Partners.

Ta reda på hur

Håll utkik efter märket.

Google Partner-märket visar att specifika partner har klarat Googles certifieringsprov för AdWords-produkter och förfogar över de senaste produktkunskaperna. De har med andra ord förtjänat märket.

Få den hjälp du behöver.

Google-partner kan specialisera sig på ett eller fler av följande AdWords-produktområden:

 • Sökannonsering

  Dessa partner kan hjälpa dig att skapa och optimera annonser som visas i Google Sök. De kan också ge råd om sökordsstrategier och budgetplanering.
 • Mobilannonsering

  Partner som är certifierade i mobilannonsering kan hjälpa dig att nå potentiella kunder på mobila enheter med annonser baserade på text, bilder, videoklipp eller HTML5.
 • Videoannonsering

  Behöver du hjälp med att implementera och optimera videoannonskampanjer på YouTube? Då kan du ta hjälp av dessa partner.
 • Display-annonsering

  Dessa partner kan hjälpa dig att skapa lockande, visuella annonser som kan nå potentiella kunder på över två miljoner webbplatser och 650 000 appar.
 • Shopping-annonsering*

  Certifierade partner kan hjälpa dig att placera dina produkter på Google Sök, konfigurera ditt annonsutrymme i Merchant Center och skapa Google Shopping-kampanjer.
  * Provet i Shopping-annonsering är inte tillgängligt på alla språk. Du kan se vilka språk som är tillgängliga i vårt Hjälpcenter.
 
 
 

Hitta rätt partner att samarbeta med.

Sök per expertis, plats eller budget efter partner över hela världen som har Partners-märket, kan din bransch och specialiserar sig på det du behöver.

Hitta en partner

Google lämnar inga löften eller garantier om prestationer eller kvalitet på de partner som listas i Google Partnersök. Google tar inte ut någon avgift av dem som ingår i förteckningen och tar inte heller emot betalning för att ge någon en bättre placering.