Appar som fungerar med Google Cloud Print
De appar som anges här fungerar med Google Cloud Print. Dina skickade utskriftsjobb spårar du med hjälp av hanteringssidan för Google Cloud Print.

På alla enheter

Google Chrome
Du kan skriva ut alla öppna flikar i webbläsaren Chrome till Google Cloud Print. På Chromebook-enheter är Cloud Print standardalternativet för utskrift.
Google Apps i mobilen
Öppna Gmail eller Google Drive i mobilens webbläsare och skriv ut e-post, dokument, kalkylark och andra Drive-filer via Google Cloud Print. Med funktionen print2docs sparar du alla filtyper i Drive-kontot för säker förvaring.

På en Android-enhet

PrinterShare™ Mobile Print
Android-appen Mobile Print har stöd för flera typer av utskrift, inklusive Google Cloud Print. Med den skriver du ut bilder, webbsidor, kalenderhändelser, kontakter, sms, e-postmeddelanden, Google Dokument och andra filer.
Fiabee
Med den molnsynkroniserade appen Fiabee kan du skriva ut dokument till Google Cloud Print från Android- och Chrome-appar.
Google Cloud Print
Cloud Print är den officiella Android-appen för utskrift till Google Cloud Print från Android-enheter. Installera den för att dela dokument, foton och PDF-filer till appen. Välj skrivare och utskriftsalternativ och tryck på Skriv ut – svårare är det inte. När du vill visa statusen för nyligen skickade utskriftsjobb och välja nedladdade filer för utskrift är det bara att öppna appen.

På en iOS-enhet

PrintCentral Pro
Med iOS-appen PrintCentral Pro kan du skriva ut till många tjänster, inklusive Google Cloud Print. Du kan använda PrintCentral Pro för utskrift av e-postmeddelanden, bilagor, kontakter, webbsidor, sms och mycket annat.

På en Mac- eller Windows-dator

Alla webbläsare
På alla webbsidor där knappen Skriv ut och logotypen för Google Cloud Print finns kan du skriva ut direkt i webbläsaren.
Google Cloud Print för Windows
Med Google Cloud Printer skriver du enkelt ut till dina molnskrivare från alla appar i Windows. Installera skrivaren och skriv ut på samma sätt som från andra appar.

För företagsamhet och utbildning

Google Cloud Print Connector
Google Cloud Print Connector är en fristående version av den inbyggda anslutaren i Chrome. Eftersom dina äldre skrivare ansluts till Google Cloud Print via Connector kan du nå dem oavsett var du är. Till skillnad från anslutaren i Chrome körs den fristående versionen som en Linux- eller Windows-tjänst för att den ska bli mer lätthanterlig och smidig för företag och skolmiljöer.
uniFLOW
Med uniFLOW – ett företagssäkert hanteringssystem för utskrift och skanning – kan organisationer styra och hantera utskriftsprocessen. Funktionerna i uniFLOW (t.ex. bokföring, budgetkontroll, dirigering av utskriftsjobb och säker utskrift oavsett skrivare) gör det möjligt för användare att skicka utskriftsjobb via Google Cloud Print, Windows- och Mac-klienter, e-post och mobila enheter.
PaperCut
Med PaperCut spåras och styrs utskriftsjobb från enheter med stöd för Google Cloud Print. Alla PaperCut-hanterade skrivare blir GCP-aktiverade och användarens konton mappas med hjälp av Google-identiteter.