För det som betyder mest

En Chromebook är lätt att använda, har inbyggt virusskydd och räcker länge tack vare ett bra batteri, så det är bara att fortsätta. 

För färre bekymmer

Chromebooks uppdateras automatiskt så att du alltid har det senaste virusskyddet och de senaste funktionerna, som röstsökning till exempel. Det bästa med det hela är att en Chromebook inte blir långsam med tiden.

Inbyggt skydd

Uppdateras automatiskt

Inbyggt skydd

Tack vare virusskydd, flera säkerhetslager och verifierad uppstart skyddas du från virus, skadlig programvara och andra otäcka saker som kan drabba datorer.

Uppdateras automatiskt

Chromebook uppdateras automatiskt och utan kostnad. Det innebär att du alltid har de senaste och bästa versionerna av allting utan att behöva hämta uppdateringar och andra saker manuellt.

För att den är klar när du är det

Det behövs ingen konfiguration, logga bara in med ditt Google-konto. Chromebook har inga långa inläsningstider - öppna bara laptopen och sätt igång och gör allt annat än att vänta. Batteriet räcker länge, så du kan lämna laddaren hemma.

Snabb i starten, håller farten

Lång batteritid

Arbeta online eller offline

Snabb i starten, håller farten

Till skillnad från traditionella datorer uppdateras Chromebook automatiskt så att datorn inte blir långsammare med tiden.

Lång batteritid

Batteriet räcker länge, så du kan lämna laddaren hemma.

Arbeta online eller offline

Fortsätt jobba när du inte är ansluten till internet med hjälp av offlineappar som Gmail och Google Dokument.

För att kunna fortsätta där du slutade

Chromebooks synkroniseras alltid med Android-enheter och överallt där du är inloggad med ditt Google-konto. Du har med andra ord alltid dina saker med dig, även när du inte har din dator med dig.

För enkel delning

Det är enkelt att byta mellan konton, så du kan utan problem dela din Chromebook med andra utan att någon pillar på dina saker.

För arbete och för fritid

En Chromebook ger dig det bästa från Google. Gmail, kartor, dokument och bilder sparas säkert i molnet. Om du spiller kaffe i datorn är det faktiskt bara datorn du behöver oroa dig för.

//app.name//
//app.name//

Utvalda appar

// selectedApp.appName //

// app.name //: 

Byt nu

Musik, foton, kontorsprogram – vi har allt