Se hur mycket du kan spara med Chrome-enheter

Berätta hur många anställda det finns i din organisation, så gör vi en uppskattning av hur mycket implementeringen skulle kosta och hur mycket du kan spara på tre år med Chromebooks for Work, som omfattar:

Kalkylera din besparing

Ange antalet anställda i organisationen
PC Chromebook
Inköpspris

Så här mycket kostar det att köpa en bärbar eller stationär dator. Kalkylatorn räknar med att ditt företag byter datorer vart tredje år. (Källa: NPD Group, Hall & Partners)

Underhåll av maskinvaran

En typisk garanti kostar 20 % av det totala priset för en ny PC och betalas vid köpet. Kalkylatorn förutsätter att garantier betalas i förskott och täcker ersättning av en dator under 3 års tid. (Källa: Googles kundundersökning.; NPD Group)

IT: programvara och infrastruktur

Innefattar programvara, servrar och annan infrastruktur för uppdatering av operativsystem, systemuppdateringar, virusskydd och säkerhetskopiering, samt administrativa verktyg som används för att hantera en enda PC under ett år. (Källa: Googles kundundersökning.; Microsoft Intune recensionskort)

Pålägg för hantering och administration

Innefattar personalkostnaderna för att distribuera operativsystemavbildningar och hantera program för en slutanvändares dator under ett år. (Källa: Googles kundundersökning.)

Kostnader för slutanvändaren

Innefattar produktionsbortfall på grund av konfiguration, omstarter, systemavbrott, felsökning och löpande felåtgärder för en slutanvändare och dennes PC under ett år. (Källa: Googles kundundersökning.)

Total ägandekostnad under 3 år

Redo? Kontakta säljavdelningen och uppgradera till Chromebook i dag. Kontakta säljavdelningen

Exempelberäkningarna visas endast i allmänt informationssyfte. De utgör ingen antydd eller uttrycklig garanti och utgör inte råd eller åsikter om specifika fakta. Exempelberäkningarna baseras på Googles interna data och offentligt tillgänglig information.