Information och support

Vi har informationen du behöver, oavsett om du precis har börjat med AdWords Express eller har en specifik fråga.

Vanliga frågor

Utöka alla Stäng alla
 • Var visas min annons?

  Din annons visas bredvid Googles sökresultat på webben, mobiltelefoner, Google Maps och relevanta partnerwebbplatser.

 • Kan jag bestämma var min annons ska visas?

  Om du har en fysisk butik kan din annons visas för människor som tar med din plats i sina sökningar (till exempel ”pizza Örebro”) oavsett var de befinner sig, och för människor som redan befinner sig i närheten och söker efter dina produkter (till exempel ”pizzeria”). Om du säljer online kan du välja i vilka länder, regioner eller orter din annons ska visas.

 • Måste jag ha en webbplats för att kunna använda AdWords Express?

  Nej. Om du inte har en webbplats men behöver ett ställe som din annons kan länka till, kan du skapa en företagssida på Google+ med Google My Business. Det tar inte mer än tio minuter.

 • VIlken är skillnaden mellan AdWords Express och AdWords?

  AdWords Express är en helautomatisk annonseringslösning som är specialanpassad för småföretag och förstagångsannonsörer. När du använder AdWords Express skapas automatiskt flera olika typer av annonser åt dig, och de optimeras löpande. Vi visar automatiskt dina annonser på Google, Google Maps och relevanta partnerwebbplatser på både datorer och mobila enheter. Du behöver inte vara expert på onlinemarknadsföring och du behöver inte lägga mycket tid på att hantera dina annonskampanjer.

  AdWords är avsett för företag som vill ha fler funktioner, rapporter och verktyg och större kontroll över sina annonskampanjer. Om du vill välja dina egna sökord eller skriva flera olika annonser (till exempel om du vill marknadsföra olika produkter eller tjänster) och har tid att aktivt bevaka och hantera dina kampanjer, bör du registrera dig för Google AdWords.

 • Hur registrerar jag mig för AdWords Express?

  Registrera dig för AdWords Express och få din första onlineannons på bara några minuter. Följ anvisningarna i startguiden för AdWords Express om du vill veta mer om hur du skräddarsyr din annons för dina verksamhetsmål.

 • Kan jag registrera mig för AdWords Warp Speed?

  Den här produkten testas för närvarande i en annan galax. Vi meddelar dig när den är säker att använda på jorden.

Få hjälp snabbt.

Hjälpcenter

Läs avsnittet med vanliga frågor och se våra självstudier när du behöver hjälp med allt från att konfigurera ditt konto till att hantera din AdWords Express-kampanj.

Besök hjälpcentret för AdWords Express

Gå med i forumet.

Forumet för AdWords Express

Skriv frågor, läs svar och diskutera med andra AdWords Express-användare. Oavsett vad du har för fråga kan du få svar från de som använder AdWords Express varje dag.

Ställ en fråga

Fortsätt lära dig nya saker.

Googles utbildningscenter

Hjälp dig själv att bli framgångsrik. Läs våra tips och råd om hur du får ut så mycket som möjligt av AdWords.

Läs mer

YouTube

Prenumerera på vår YouTube-kanal om Google-annonser, där du hittar användbara videouppdateringar.

Titta på videor