Tjäna pengar på din passion.

AdSense är ett kostnadsfritt och enkelt sätt att tjäna pengar genom att placera annonser på din webbplats.

videoikon

Möt våra AdSense-kunder.

Några anledningar till varför nästan två miljoner människor har valt AdSense.

Fördelar

Rätt annonser för din målgrupp.

Annonserna granskas för att se till att de har hög kvalitet och är relevanta för ditt innehåll eller din målgrupp, även när de visas på smartphones och surfplattor. Resultatet? Du kan tjäna mer pengar dem.

Se alla fördelar

Fördelar

Du bestämmer själv.

Blockera annonser som du inte tycker om, justera var annonser visas och välj vilka annonstyper som passar din webbplats bäst.

Se alla fördelar

Fördelar

Endast de bäst betalda annonserna visas.

Dra nytta av det största nätverket av onlineannonsörer som lägger bud på ditt annonsutrymme för att få ut det mesta av dina annonser.

Se hur det fungerar

Framgångsberättelser

Våra utgivare

BuildEazy

Les Kenny skapade en webbplats för att visa andra hur man bygger saker. Tack vare AdSense kunde han göra det till ett heltidsjobb.

wikiHow

wikiHow har använt AdSense från början. Intäkterna från AdSense har hjälpt dem att växa från två till 24 anställda.

Navi Series

Med hjälp av den här onlinekatalogen i Japan kan lokala företagare presentera sig själva. Tack vare AdSense kan Kenji Shinjo inrikta sig på verksamheten och få företaget att växa.

Se alla framgångsberättelser

Resurser

Få ut så mycket som möjligt av AdSense.

Här finns svar på alla sorters frågor, stora som små.

Få användbar support och praktiska tips på hur du kan tjäna mer på ditt onlineinnehåll. Här finns hjälpcentret, videolektioner och sociala kanaler där du kan diskutera AdSense.

Utforska AdSense-resurser

Enligt AdSense användarvillkor måste du ha uppnått en viss ålder för att få delta i AdSense.

Om du inte uppnått den åldern kan en förälder eller vårdnadshavare skicka en ansökan å dina vägnar.

Ditt födelsedatum saknas i Google-kontot. Fortsätt genom att uppdatera dina uppgifter här och försöka igen.

En koppling har gjorts mellan din aktuella IP-adress och ett land som sanktionerats av den amerikanska regeringen läs mer.

Vi kan inte bevilja åtkomst till AdSense för närvarande.

Det verkar som att det här Google-kontot inte är kopplat till något AdSense-konto. Det gör inget. Du kan antingen med Google-kontot som är kopplat till AdSense eller skapa ett AdSense-konto.

AdSense-kontot som är kopplat till den här inloggningen är för närvarande inaktiverat på grund av ogiltiga klick.

Vi rekommenderar att du letar i din e-postinkorg (inklusive din skräppostmapp) efter meddelanden som vi kan ha skickat om din kontostatus. Läs mer i våra vanliga frågor om inaktiverade konton.

AdSense-kontot som är kopplat till den här inloggningen är för närvarande inaktiverat på grund av överträdelser av våra programpolicyer.

Vi rekommenderar att du letar i din e-postinkorg (inklusive din skräppostmapp) efter meddelanden som vi kan ha skickat om din kontostatus. Läs mer i våra vanliga frågor om inaktiverade konton.

Tack för ditt intresse för Google AdSense. Vi har granskat din ansökan och kan för tillfället tyvärr inte godkänna dig i Google AdSense-programmet.

Det finns inget AdSense-konto kopplat till den här inloggningen eftersom vi just nu granskar din ansökan. När vi har granskat klart följer vi upp din ansökan via e-post inom en vecka efter att du har ansökt. När du har blivit godkänd kan du logga in på ditt konto och komma igång.