Tillbaka till Google-hemsidan.

Lägg till din URL

Hem

Allt om Google

    Annonsera hos oss

» Lägg till din URL

    Ta bort innehåll

    Lägg till Google-länk

Lägg till/uppdatera din URL

Vi lägger till och uppdaterar nya sidor i vårt index varje gång vi söker igenom Internet och vi erbjuder dig att skicka in din URL här. Vi lägger inte till alla inskickade URL:er och vi kan inte ge några garantier eller förutsäga om eller när de kommer att bli synliga.

Vänligen ange din fullständiga URL, inklusive förstavelsen http://. Till exempel: http://www.google.com/. Du kan också lägga till kommentarer och sökord som beskriver innehållet på din webbsida. Dessa ord och kommentarer används endast av oss och påverkar inte hur din sida indexeras eller används av Google.

TIPS: Bara toppnivån från en domän är nödvändig, du behöver inte ange varje enskild sida. Vår sökrobot, Googlebot, kommer att hitta resten. OBS: Google uppdaterar sitt index regelbundet och automatiskt, så meddelanden om döda länkar är inte nödvändiga. Sådana länkar kommer ändå att försvinna vid nästa uppdatering.

URL:         
Kommentarer:

Ta bort innehåll från Googles index

Google uppdaterar hela sitt index regelbundet och automatiskt. När vi söker igenom Internet upptäcker vi nya sidor, hittar döda länkar och uppdaterar dem. Länkar som upphör att gälla kommer förmodligen att försvinna vid nästa uppdatering.

Om du vill ha mer information om hur man tar bort specifikt innehåll från Googles index, klicka här.

o ooO