Chromecast

Casta din favoritunderhållning från mobilen eller surfplattan direkt till tv:n.

310 kr*

Ned

Vad är Chromecast?

Chromecast är en medieströmningsenhet som är lika liten som en tumme och som ansluts till TV:n via HDMI-porten. Genom att använda en Android-mobil eller -surfplatta, en iPhone® eller iPad®, en Mac®- eller Windows®-dator eller en Chromebook castar du enkelt din favoritunderhållning och dina favoritappar direkt till den stora skärmen.**

Allt ditt favoritinnehåll, nu på din tv

Chromecast fungerar med allt fler appar. Hitta dina favoritappar och upptäck fler på chromecast.com/apps.

För allt annat kan du spegla det som visas på den lilla skärmen till den stora skärmen. Om du använder en laptop går det att casta alla webbplatser i Chrome och från en Android-enhet kan du spegla skärmen till tv:n.***

Ett helt nytt sätt att titta på tv

Med Chromecast fungerar din mobil som en anpassad fjärrkontroll. Använd apparna du gillar på mobilen för att söka, spela upp, pausa, spola, höja och sänka volymen och till och med för att skapa spellistor. Du kan också använda mobilen till annat samtidigt som du castar.

Även familjemedlemmar och vänner kan casta till tv:n med sina egna kompatibla mobiler eller surfplattor – ingen ytterligare konfigurering krävs. Alla kan luta sig tillbaka och ta del av underhållningen på hemmets största skärm.

När du inte castar kan du använda tv-skärmen som en snygg bakgrund med konstverk, egna bilder, satellitbilder med mera. Läs mer om hur du aktiverar funktionen på chromecast.com/backdrop.

04:40

Sommarsemester

Albumet delas av Scott Harter

Vardagsrum

Sommarsemester

Albumet delas av Scott Harter

Google+

04:40

Honolulu County, USA

©2014 DigitalGlobe

Vardagsrum

Honolulu County, USA

©2014 DigitalGlobe

04:40

Fine Wind, Clear Morning (Gaifū kaisei)

Katsushika Hokusai | Indianapolis Museum of Art

Vardagsrum

Fine Wind, Clear Morning (Gaifū kaisei)

Katsushika Hokusai | Indianapolis Museum of Art

För alla

Alla kan enkelt använda Chromecast. Enheten fungerar med andra enheter du redan äger, till exempel smartphones, surfplattor och laptops. Dessutom uppdateras den automatiskt med nya funktioner, och vi lägger ständigt till fler appar, så din Chromecast blir bara bättre med tiden. Det tar bara några minuter att konfigurera Chromecast och eftersom den inte kostar mer än 310 kr* kan du köpa en till varje tv i hemmet.

Även familjemedlemmar och vänner kan casta till tv:n med sina egna kompatibla mobiler eller surfplattor. När gästläget används behöver de inte ens vara anslutna till ditt Wi-Fi-nätverk. Alla kan luta sig tillbaka och ta del av underhållningen på hemmets största skärm.

Koppla in och spela upp

  1. Anslut

    Anslut Chromecast till en hdtv

  2. Anslut

    Anslut enheten till Wi-Fi

  3. Ha det så kul

    Casta appar från din mobila enhet till tv:n

Läs mer om att casta

Chromecast

All din favoritunderhållning finns nu på din tv.

310 kr* Köp nu