Chromebook for Work

Chromebook startar på några sekunder, har inbyggt virusskydd, är lätt att hantera och klarar populära företagsappar.

Kontakta säljavdelningen

Arbeta effektivt med Google

I Chromebook finns ledande produkter från Google inbyggda, till exempel Gmail, Google Sök, Google Drive och Hangouts. Med hjälp av dem kan du enkelt börja arbeta direkt. Med hjälp av Chromes administrationsverktyg kan administratörer enkelt ha kontroll över användare, enheter och appar i många olika Chromebooks.

Inbyggda appar från Google

Skapa och dela dokument med Google Drive, läs din Gmail, videochatta med hangouts och mycket annat med inbyggda appar.

Snabbt som Chrome

Läs in webbplatser på ett kick med den inbyggda webbläsaren Chrome, världens populäraste webbläsare. Med Chrome Instant hämtas webbsidor som du ofta besöker när du börjar skriva webbadresserna.

Fungerar tillsammans med andra enheter

Chromebooks synkroniseras smidigt med Android-enheter och andra enheter där Chrome används. Du har åtkomst till bokmärken, filer och övriga inställningar överallt.

Tillbaka till början

Gör vardagliga och häftiga saker

Använd tusentals populära företagsappar, både från webben och från Chrome Web Store. Spåra kunder, planera projekt och hantera lagret – allt är möjligt.

Arbeta och samarbeta

Skapa dokument, uppdatera försäljningsprognoser, hantera lagret och planera projekt med appar som Google Dokument, Salesforce.com, Workday, Zoho och SlideRocket. Med Chrome Remote Desktop och Citrix Receiver får du säker åtkomst till programvara som ligger på någon av dina andra datorer eller servrar och kan köra den via internet. Fjärranslutna administratörer kan förinstallera och blockera appar via administrationsverktyget.

Träffas när ni är på språng

Prata öga mot öga med upp till nio personer med Google+ Hangouts. Du kan också ha flera chattkonton integrerade med appar som imo och eBuddy.

Redigera foton och videor

Redigera vackra foton till presentationer eller för att roa dig, med appar som Pixlr Editor. Organisera dem med hjälp av din favoritwebbplats för foton. Du kan också skapa videor för marknadsföring och för internt bruk med Stupeflix och YouTubes videoredigerare.

Fungerar offline

I Chromebooks finns offlineappar som Google Dokument och Offline Gmail vilket innebär att du arbeta även vid de sällsynta tillfällen du inte är ansluten till internet.

 •  

  Offline Gmail

  Skicka och svara på e-post

 •  

  Google Drive

  Skriva och redigera dokument

 •  

  Kalender

  Visa och svara på inbjudningar till event

 •  

  Scratchpad

  Göra en anteckning när du är på språng

 •  

  Media

  Lyssna på musik och titta på video med den inbyggda mediespelaren

 •  

  Och mycket annat

  I Chrome Web Store hittar du fler offlineappar

Få ditt lystmäte av media

Ta del av ett stort urval av låtar, videor och filmer som du gillar på din Chrome-enhet. Spela upp musik direkt med appar som Pandora eller organisera din musiksamling med Google Play. Testa Netflix eller YouTube om du vill titta på filmer och videor. Du behöver aldrig mer lägga tid på att synkronisera media.

Tillbaka till början

Perfekt att dela med andra

Dela en Chromebook mellan kollegor eller låt kunder och anställda använda dem som arbetsstationer.

Flera profiler på ett enkelt sätt

Med flera inloggningar kan du ge användare egna inloggningar där de kommer åt sina anpassade appar, inställningar och bokmärken när de loggar in. I gästläget kan användarna inte komma åt någon data som lagras på din Chromebook och webbhistoriken raderas när de avslutar sessionen.

Skapa arbetsstationer för kunder och anställda

Med hantering av offentliga sessioner kan du anpassa varumärkesutveckling, sessionslängd och vilka appar och webbplatser som ska vara tillgängliga på en Chromebook utan att inloggning krävs. Chromebook-stationer är ett bra alternativ för butiker, fabrikslokaler, möteslokaler på hotell och bibliotek.

Säker delning

Chromebook har inbyggt antivirusskydd så att du kan dela den med andra utan att råka ut för vanliga problem som oavsiktliga programinstallationer, skadlig programvara eller ändrade inställningar.

Tillbaka till början

Problemfritt

Chromebooks är utformade för att du ska kunna arbeta snabbare, enklare och säkrare. De startar på några sekunder, blir aldrig långsammare och kräver nästan inget underhåll. Du kan göra mer och oroa dig mindre.

Inga väntetider

Chromebooks startar på mindre än tio sekunder och vaknar upp från viloläget direkt. Till skillnad från andra datorer översvämmas inte Chromebook av gammal programvara och blir inte långsammare med tiden.

Inget underhåll

Tack vare automatiska uppdateringar hämtas säkerhets- och programvaruuppdateringar direkt till Chromebook utan att du behöver göra något. Med hjälp av administrationsverktyget kan du kontrollera policyer för användare, enheter och appar på många Chromebooks samtidigt.

Ingen fara

Chromebooks har flera säkerhetsnivåer för att undvika virus och skadliga program utan extra säkerhetsprogram. Med Google Drive säkerhetskopieras alla dina filer på webben tryggt och säkert, även om din Chromebook skulle trilla i plurret.

Välj din Chromebook

Snabb, säker och lätt hantering. Learn More

Tillbaka till början