Chromebook på jobbet

Better Business Bureau Serving Eastern MA, ME, RI & VT

”Nästan över en natt minskade tiden vi lade på IT-relaterade uppgifter, exempelvis programuppdateringar och korrigeringar samt våra frågor kring säkerhet. ”

Läs mer

Lisa Ventura,
vice-vd för bokföring och administration

Better Business Bureau Serving Eastern MA, ME, RI & VT

Doctor.com

”Ett recensionssystem är bara till nytta när det är robust, skalbart och innehåller feedback från många patienter. Tack vare snabbheten och enkelheten hos Chromebook är det lätt att införliva dem i kontorets befintliga arbetsflöden. Det finns många olika enheter vi kunde ha använt, men Chromebook var den överlägset mest kostnadseffektiva, patientvänliga och säkra enheten vi hittade."

Läs mer

Andrei Zimiles,
vd

Doctor.com

Omada Health

”Att ge hälsocoacharna tillgång till Chromebook är det enklaste och mest kostnadseffektiva sätt vi har hittat för att ge enkel men säker åtkomst till programinformation. ”

Läs mer

Andrew DiMichele,
teknikchef

Omada Health

mSchool

”Vi vill att teknik aldrig ska vara ett hinder för inlärning. Med Chromebook är det inte det. Eleverna får tillgång till vår molnbaserade anpassningsbara läroplan och arbetar i egen takt. Med Chromebook kan våra elever arbeta på andra sätt än med papper och penna samt statiskt material som tryckta böcker. ”

Läs mer

Elliot Sanchez,
vd

mSchool

Graduation Alliance

”Med Chromebook kan vi fokusera på våra elever, och eleven kan fokusera på att ta sin examen. Känslan när en elev som en gång inte kunde se annat än hinder ser sitt namn på ett examensbevis är oslagbar.”

Läs mer

Gregg Rosann,
vd

Graduation Alliance

Pediatric Home Service

”Våra sjuksköterskor och läkare prioriterar en sak: att ta hand om barnet. De vill inte hålla på med teknik, de vill ha teknik som bara fungerar. Med Chromebook har de bättre möjligheter att hjälpa barn och familjer blomstra hemma.”

Läs mer

Rick Mueller

Pediatric Home Service

National Rental Services

”Hos NRS kan nu en person göra jobbet som tidigare krävde flera IT-anställda, och vi kan erbjuda både fastighetsägare och hyresgäster bättre service till mer konkurrenskraftiga priser.”

Läs mer

Louis Gouletas,
informationschef

National Rental Services

Leon Speakers

”[Chromebook] ... var det perfekta sättet för oss att på ett billigt sätt implementera snabba och användarvänliga bärbara datorer i verksamheten. Vi köpte dussintals Chromebooks som våra anställda kan dela på ... Som produktionschef vill jag inte lägga min tid på IT-hantering. Eftersom Google Apps och Chromebook är så lätta att hantera kan jag lägga mindre tid på att vara IT-administratör och mer tid på att göra det jag gillar.”

Läs mer

Tyler Carr,
produktionschef

Leon Speakers

Polaroid Fotobar

”Kunderna gillar att använda Chromebox-kioskerna. De vaknar omedelbart ur viloläget, de hanterar webbappar blixtsnabbt och kraschar i princip aldrig. Våra affärskollegor är nöjda eftersom Chromebox kommer till en bråkdel av kostnaden för andra alternativ vi övervägde. Vi i det tekniska teamet, som ska se till att allt fungerar, är mycket nöjda med prestandan hos Chromebox. ”

Läs mer

George Garcia,
informationschef

Polaroid Fotobar

Schumacher Homes

”Det ska vara enkelt att bygga ditt drömhem, så vi vill inte göra det svårare för våra kunder eller vårt team. Med Chromebox kan vi ge kunderna en enkel och praktisk upplevelse utan att bekymra oss om säkerheten. Dessutom sparar vi pengar. Det är vad jag kallar enkelt.”

Läs mer

Christopher Anderson,
IT-chef

Schumacher Homes

Jason's Deli

"Chromebook är oerhört enkel att hantera. Vi har i princip inga programvarurelaterade problem för närvarande. Om en dator behöver bytas ut behöver vi inte blanda in IT-avdelningen, utan kan helt enkelt dela ut nya enheter."

Kevin Verde,
IT-chef

Jason's Deli

Logitech

"Det har hänt att en Chromebook har förstörts eller blivit stulen. Från början fick användarna panik när det hände, men snart blev de lugna igen. Deras filer sparas ju säkert i molnet och inte på den försvunna datorn. Med Chromebook är det enkelt att byta ut maskinvaran och vi behöver inte oroa oss för att informationen ska försvinna från de olika enheterna. Det är en IT-strategi som vi gillar."

Randy First,
IT-direktör

Logitech

Orlando stad

"Hittills har det varit extremt enkelt och problemfritt att hantera enheterna. Start och inloggning går väldigt snabbt och enheterna är enkla att använda. Våra användare gillar den låga vikten och att de kan ansluta till Wi-Fi-surfzoner."

Rosa Akhtarkhavari,
Chef for IT och säkerhet

Orlando stad

Amerikanska arméns underrättelsetjänst

"Användarna kommer igång med enheterna utan några speciella anvisningar eller hjälp. Stödet för 3G är som grädde på moset."

Nicholas Psaki,
Sergeant

Amerikanska arméns underrättelsetjänst

Intercontinental Hotels Group

"Det som våra testanvändare är mest nöjda med är helt klart att enheterna är så snabba."

Amy Takahashi,
Programledning, strategi och innovationer

Intercontinental Hotels Group

Appirio

"Den låga ägandekostnaden för Chromebook har sänkt våra IT-kostnader betydligt och vi kan fokusera IT-besluten på viktigare och mer strategiska aktiviteter."

Glenn Weinstein,
Teknikchef

Appirio

Onix Networking Group

"De fungerar, helt enkelt. Jag behöver inte lägga en massa tid på att konfigurera enheten, ändra hundratals inställningar och installera virusprogram för att skydda den."

Greg Heier,
Chef för IT-support

Onix Networking Group

Socialware

"Mycket enkelt. Administrationen hålls på ett minimum. Den tar hand om sig själv."

Chad Bockius,
VD

Socialware

Chromebook för ditt företag

Snabbare. Enklare. Säkrare. Chromebook är anpassningsbar och lätthanterlig, med andra ord den perfekta lösningen för företag.

Koppla upp personalen

Många anställda saknar tillgång till dator på grund av de kostnader och logistiska utmaningar som förknippas med avlägsna platser. Med Chromebook är det enkelt att ...

 • Skala tillgången till företagsappar med användarvändliga datorer
 • Anpassa Chromebook för användning av flera anställda
 • Ge personalen tillgång till sina egna appar, filer och inställningar oavsett var och när de loggar in.
 • Lägga till datorer och platser utan stora IT-insatser

Datorer åt kunder

Kunderna tillbringar redan merparten av sin tid på webben. Det är frustrerande att inte ha en enhet att ansluta med. Chromebook ger ...

 • En anpassad användarupplevelse för alla kunder som loggar in.
 • Slippa farorna med virus och skadlig kod
 • Alla kunduppgifter kan raderas automatiskt vid utloggning

Enheter åt mobila anställda

Anställda är rörligare än någonsin, oavsett om de jobbar i ett konferensrum i andra änden av korridoren eller från ett kafé ute i världen. Mobila anställda kan lätt drabbas av virus och förlorade filer. Chromebook ger dina mobila anställda ...

 • Snabb uppstart
 • Dela ut enheter till de anställda praktiskt taget utan något konfigurationsbehov för olika användare.
 • Ständig uppkoppling via inbyggt Wi-Fi och 3G som tillval (samt stöd för säker Wi-Fi och VPN).
 • Tillgång till allt arbete, all data och alla program i molnet, bara genom att logga in

Virtualisera din dator

Virtualisering (VDI, Virtual Desktop Infrastructure) håller just nu på att förändra hur företagen utrustar kontor och anställda som saknar tillgång till företagets interna program. På Chromebook kan du implementera VDI på olika sätt ...

 • Betrodda VDI-partner och program som tillhandahålls av exempelvis VMWare®, Citrix®, Ericom and nGenX
 • Leverantörer, entreprenörer och utländska verksamheter får åtkomst till virtualiserade versioner av interna företagsprogram
 • Chromebooks är kostnadseffektiva VDI-slutpunkter, men kan också köra webbappar