En modern webbläsare för jobbet.

Implementera och administrera Chrome for Work i din organisation.

Ladda ned Chrome MSI

MSI-paketet för Chrome för Windows 10/8.1/8/7 64-bit.Inte tillgänglig för Windows RT.

(MSI-paketet för Chrome för Windows 10/8.1/8/7 32-bit)

Ladda ned Chrome MSI

MSI-paketet för Chrome för Windows 10/8.1/8/7 32-bit.Inte tillgänglig för Windows RT.

(MSI-paketet för Chrome för Windows 10/8.1/8/7 64-bit)

Eftersom du använder en Chromebook behöver du inte ladda ned Chrome. Ha det så kul!

Kaplan

För några år sedan var webbläsaren bara ett sätt för personalen att komma åt innehåll på webben. Nu är den själva ryggraden i företaget. Som företag närmar vi oss molnet och övergången till Chrome är ett steg i den riktningen."

– Della Peruta, chef for datorteknik

Sanmina-SCI

På Sanmina-SCI tillverkar vi komplicerad elektronik, och vi förstår verkligen värdet av att effektivisera verksamheten genom att förenkla. Vi använder Chrome eftersom det är en kraftfull och enkel webbläsare som använder det viktigaste i den avancerade webbtekniken.

– Elliot Tally, systemchef

News International

Sedan vi började använda Chrome har våra medarbetare berättat hur mycket snabbare Chrome är jämfört med vår gamla webbläsare. Om du försöker öppna 15 flikar i Internet Explorer kraschar den. Men med Chrome på samma maskinvara är det inga problem.

– Gareth Wright, verksamhetschef

Läs mer

Amerikanska utrikesdepartementet

Genom att erbjuda Chrome som ett webbläsaralternativ kan vi utnyttja alla fördelar med Chromes hastighet – från snabb start till snabb inläsning av webbsidor samt möjligheten att komma åt alla moderna webbplatser. Den gör det möjligt för våra medarbetare att bli mer effektiva på jobbet.

– Chris Bronk, seniorrådgivare, IRM's Office of eDiplomacy

Läs mer

Pearson

Pearson använder sig mycket av molnet, eftersom det ger personalen verklig frihet när det gäller hur och var de kan arbeta. Google Apps for Work, som förstärks av Chromes fantastiska prestanda och flexibilitet, är utformat för att passa den nya globala kulturen med samarbete, öppenhet och innovation.

– Nik Clarke, vice vd, användarstöd

Appirio

Appirio älskar Google Chrome for Work. Vi sköter vårt företag i molnet och behöver en webbläsare som är säker, okomplicerad och enkel att implementera. Appirio har uppgraderat alla användare till Chrome, och vi rekommenderar Chrome for Work även till våra kunder.

– Glenn Weinstein, teknikchef

Vision7 International

Vi vill ju ha så få supportsamtal som möjligt från de anställda. Det är aldrig någon som ringer för att de har problem med Chrome.

– François van Doesburg, vice vd för IS/IT

Läs mer

Boise State University

I Chrome behöver jag inte oroa mig för att en användare ska klicka på något och godkänna uppdateringar som kan vara skadliga om de inte implementeras korrekt. Med Google Chrome for Work sköter uppdateringarna sig själva.

– Peter Jurhs, teknisk chef

Läs mer

Sixt AG

På Sixt anser vi att webben och webbteknik är framtiden. Med Chrome for Work får våra anställda säker tillgång till såväl webben som de flesta av våra interna appar. Chrome for Work är väldigt enkelt att konfigurera och implementera.

– Erich Sixt, vd

SNL Financial

Chrome for Work tar fram det bästa hos Google Apps. Gmail fungerar betydligt snabbare så att medarbetarna på SNL Financial kan fokusera på jobbet.

– Galen Warren, teknikchef

Middlesex Hospital

Uppgraderingen till Chrome gick så smidigt att den nästan inte märktes – det är alltid goda nyheter för en IT-direktör.

– Lud Johnson, IT-direktör

Läs mer

Kontrollera över 100 policyer

Chrome for Work erbjuder mer än 100 principer för att passa din organisations behov. Välj automatiska uppdateringar för att få de senaste säkerhetskorrigeringarna eller manuella uppdateringar för mer kontroll. Konfigurera vilka appar och tillägg som medarbetarna tar emot och hantera olika pluginprogram. Du kan även implementera en privat webbutik med anpassade och hanterade appar, hantera kompatibilitet med äldre appar och mycket mer. Läs mer i hjälpcentret för Chrome for Work.

Avancerade funktioner och stöd

Medarbetarna använder i dag flera olika enheter i jobbet. Med Chromes molnbaserade hantering kan du anpassa policyer och inställningar för dina medarbetare via webben, oavsett om de använder företagets stationära dator eller en privat bärbar. Molnbaserad hantering för skrivbordsoperativsystem och stöd för Chrome är tillgängligt för kunder hos Google Apps. Om du inte är kund hos Google Apps och är intresserad av att få veta mer registrerar du dig här.

Säkerhet

Google Chrome for Work använder säkerhetstekniker som säker webbsökning, sandlådor och automatiska uppdateringar för att skydda din organisation från skadliga webbplatser, virus, skadlig programvara och nätfiske. Vårt övergripande skriptskydd har extra skydd mot webbplatser som försöker stjäla företags- och personuppgifter.

Stabilitet

Chromes teknik med separata processer innebär att om en flik kraschar så kraschar inte hela webbläsaren. Inför varje uppdatering i Chrome kör vi tusentals kontinuerliga automatiseringstest och samlar in data från våra utvecklar- och betakanaler för att förbättra stabiliteten.

Kompatibilitet

Chrome är alltid uppdaterad med de senaste webbstandarderna så att du kan köra de senaste molnapparna Om din organisation behöver en äldre webbläsare för att köra äldre appar kan du prova Chromes stöd för äldre webbläsare, som hjälper IT-ansvariga att implementera Chrome samtidigt som äldre webbläsare stöds.

Hastighet

Chrome är byggd för att vara snabb på alla sätt och vis – oavsett om du startar från skrivbordet, läser in webbsidor eller kör avancerade webbappar. I varje ny version fortsätter Chrome att förbättra Octane-resultatet, en utvärdering av JavaScript-hastigheten.

Produktivitet

Användare kan logga in i Chrome och komma åt sina appar, bokmärken, tillägg och andra webbinställningar. Det innebär att när dina medarbetare lämnar kontoret kan de enkelt fortsätta arbeta på sina privata enheter.

Utveckling

Många företag skapar sina egna interna appar. Chrome finns för Windows, Mac OS X, Linux, Chrome OS, Android och iOS, vilket innebär att utvecklare kan skapa, testa och underhålla en webbapp på alla dessa plattformar.