GoogleAnalytics

Rapporter om det sociala nätverket

Den sociala medierevolutionen är här och den mognar snabbt. Mäter du den? Med sociala rapporter kan du mäta effekten av de sociala medierna på dina affärsmål och omvandlingar. Integrerad information om webben och det sociala nätverket ger en helhetsbild av ditt innehåll och din användargrupp.

Socialt nätverk

Mät effekten av sociala medier på faktorer som är viktiga för dig

Med rapporten Omvandlingar kan du se värdet av det sociala nätverket i siffror. Rapporten visar omvandlingsfrekvensen och det ekonomiska värdet av omvandlingar som skedde till följd av hänvisningar från de olika sociala nätverken. Koppla effekterna av det sociala nätverket till faktorer som är viktiga för dig genom att formulera relevanta mål för verksamheten.

Läs mer

Ta reda på vilka sociala källor som hänvisar engagerade besökare

Det är av avgörande betydelse att du vet vilka användargrupper som är viktiga för ditt varumärke. Rapporten Sociala källor visar vilka vägar besökarna från sociala nätverk valde när de kom till din webbplats. Rapporten visar också statistik över engagemang och omvandlingar för de olika sociala nätverken.

Läs mer

Upptäck vad besökarna delar och var de delar det

Google+1 och andra funktioner för social delning är ett enkelt sätt att stärka värdet av innehållet genom att besökarna kan dela det med sina vänner. Rapporten Sociala plugin-program visar vilka artiklar på webbplatsen som användarna delar oftast och vilka sociala knappar de klickar på för att dela dem (t.ex. +1-knappen för Google eller Gilla-knappen för Facebook). Aktivitetsflödet visar dessutom hur besökarna engagerar sig i ditt innehåll på andra webbplatser än din egen.

Läs mer