Analys av mobila enheter

Det blir allt viktigare att du förstår hur dina mobila webbplatser, appar och annonser fungerar och hur de leder affärer till dig. Med Google Analytics kan du mäta mobila webbplatser, appar och besök från webbanpassade mobila enheter, inräknat smartphones och enklare mobiltelefoner samt surfplattor. Vi hjälper marknadsförare att locka kunder oavsett skärmtyp och enhet, genom att ge dem insikter om hur de kan bli relevanta för kunderna och hjälpa dem i det avgörande ögonblicket. Se till att du skapar inriktade och effektiva marknadsföringskampanjer som når besökarna oavsett var de befinner sig.

Mobil enhet

Mobile App Analytics: Mät appens värde från början till slut

De mobila enheterna förändrar hur vi kommunicerar, arbetar och roar oss och en stor del av den växande användningen och innovationen drivs av mobila appar. Mobile App Analytics är ett sätt att mäta kundens appanvändning från början till slut – från första upptäckten till hämtning och användning. Rapporterna är skräddarsydda för utvecklare och marknadsförare av mobilappar och talar deras språk.

Läs mer

Skapa den bästa användarupplevelsen på alla skärmar och enheter

När du visar statistik per plats (fliken Kartöversikt) kan du ta reda på varifrån mobiltrafiken kommer och förutsäga var trafiken kommer att öka. Upptäck vilka enheter besökarna använder för att hitta din webbplats så att du kan visa upp ditt varumärke i det lämpligaste formatet för enheterna. Med Google Analytics kan du se vilka mobiloperativsystem och specifika mobila enheter besökarna använder för att nå din webbplats, mobilapp eller sida i sociala medier.

Läs mer

Mät mobilannonser: Förstå mobilannonsernas värde för din verksamhet

Google Mobile-annonser visas på mobila enheter i Googles sökresultat, på innehållswebbplatser och i appar. Med dessa annonser kan du exponera ditt företag för användarna när de använder sin mobiltelefon och surfplatta under dagen. Fastställ mål, tolka mobila omvandlingar och använd Google Analytics så att du kan börja mäta framgången redan i dag.

Läs mer