GoogleAnalytics

Conversion Suite

Med Google Analytics Conversion Suite kan du ta steget bortom beräkningar av antal sidvisningar och besökare. Se hur alla dina digitala marknadsföringskanaler samverkar för att leda besökare till webbplatsen. Mät försäljningar, hämtningar, videouppspelningar och andra aktiviteter som är viktiga för dig. Skaffa dig kunskap om varför vissa besökare köper av dig men andra inte så att du kan anpassa webbplatsen och dina marknadsföringsaktiviteter och uppfylla dina affärsmål.

Ta reda på hur besökarnas beteende leder till försäljningar och omvandlingar

Din webbplats och dina omvandlingsmål ska vara dynamiska. Med Google Analytics Mål och Händelsespårning kan du spåra försäljning, hämtningar, videouppspelningar, omvandlingar eller definiera mätvärden. Du kan även anpassa rapporterna efter mål och identifiera hur besökarna kan hjälpa dig att uppnå dina affärsmål.

Förbättra onlineförsäljningen med rapporter för e-handel

Hitta dina bästsäljande produkter och mest lönsamma kampanjer. Oavsett om det rör sig om komplexa transaktioner eller enkla köp som inbegriper ett enda klick kan du använda dig av rapporterna för e-handel för att ta reda på varför kunderna köper artiklar och vilka typer av köp de gör. Du kan spåra transaktionerna till kampanjer och sökord, tolka köparnas beteende på webbplatsen och justera kundvagnen för att öka försäljningen och vinna kundernas lojalitet.

Läs mer

Se kampanjresultatet i ett helhetsperspektiv med Flera kanaler

Begränsa inte mätningen av kampanjen till det senaste klicket före en försäljning. Med Flera kanaler kan du se effekten av alla dina digitala marknadsföringsaktiviteter, bland annat i söknätverket, Display-nätverket, det sociala nätverket, affiliates-nätverk, e-post och mycket annat. Ta reda på vilka kanaler som presenterar dina produkter för besökarna och vilka kanaler som leder till försäljning så att du kan anpassa marknadsföringsinitiativen.

Läs mer

Följ besökarnas olika vägar på webbplatsen

Ta reda på varför besökarna gillar din webbplats... eller varför de inte gör det. Med flödesvisualisering och målkanaler i Google Analytics kan du följa besökarnas vägar till omvandling och se var de kommer till webbplatsen, var de fastnar och var de lämnar den. Upptäck fördelar och nackdelar i webbplatsnavigeringen och ta reda på vilka delar av webbplatsen och marknadsföringen som behöver justeras.