GoogleAnalytics

Innehållsanalys

Ta reda på webbplatsens mest lönsamma innehåll och hitta dolda dyrgripar med hjälp av innehållsrapporterna i Google Analytics. Där kan du se hur ofta användarna besöker varje enskild sida på webbplatsen, hur länge de stannar och hur ofta deras besök leder till omvandling. Du hittar alla rapporterna i avsnittet Innehåll.

Webbplatssökning: Led besökarna dit de vill snabbare

När besökarna inte hittar det de letar efter söker de. Med rapporterna om webbplatssökning i Google Analytics kan du ta reda på vad besökarna letar efter. Du kan hitta missade produktmöjligheter och påskynda tiden till omvandling.

Läs mer

Analys på din sida: Se hur besökarna rör sig på webbplatsen

Ibland när man läser Google Analytics-rapporterna kan det vara svårt att göra sig en bild av hur besökarna navigerar på en viss sida på webbplatsen. Med Analys på din sida kan du få en visuell bild av hur besökarna rör sig på webbplatsen.

Läs mer

Analys av webbplatshastighet: Upptäck problemen innan kunderna gör det

Vi vet alla hur frustrerande det kan vara med en webbplats som tar lång tid att läsa in. Det kan till och med ge en sämre rankning i annonserings- och söknätverket. Ta reda på hur lång tid det tar att läsa in sidorna med hjälp av rapporten Anslutningshastighet i Google Analytics. Hitta och åtgärda långsamma sidor och gör besökarna gladare.

Läs mer

Händelsespårning

Händelsespårning: Ta reda på vad besökarna gör på webbplatsen

Det är mycket användbart att förstå hur besökarna samverkar med webbsidorna. Ta reda på hur ofta de samverkar med Flash- och AJAX-komponenter eller klickar på länkar för att hämta produktbroschyrer. Du kan till och med ställa in händelsespårning för att få en mer detaljerad bild av besökarnas beteende.

Läs mer

AdSense

Gör AdSense-programmet mer effektivt

Med hjälp av AdSense kan bloggare och innehållsutgivare tjäna pengar på sina annonser. AdSense-informationen kan importeras direkt till Google Analytics så att du kan visa dina annonser på det bästa möjliga området på webbplatsen.

Läs mer