Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort benen från fisken. Dränk in fisken med citronsaftt och strö på citronpeppar.
  2. Skär purjolöken i tunna skivor. Skala morötterna. Skär tills morötterna tagit slut. Blanda morötterna och purjolöken i en ungfast form. Rör ihop grädde, crème fraiche, smulad buljongtärning och curry och häll det över grönsakerna.
  3. Ställ i ugnen i 200 gr i ca 10 min. Rör sedan om i formen. Salta laxfileérna och lägg dem på grönsakerna i formen. Höj ugnsvärmen till 225 g och ställ in formen med fisken ca 20 min.
  4. Servera med pressad potatis och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 2 december 2009

    Enkelt och gott, lätt att tillsätta extra hetta om man det önskar. Jag använde magra produkter och det gick jättebra!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.