Skincenter.center 

Tack för att du använder Trustpilot. Tyvärr går det inte längre att lämna omdömen på just den här sidan, då företagets webbplats stängts ner. Om du har några frågor får du gärna kontakta oss.

Företagets aktiviteterSe alla


Betygsatt 5 av 5 stjärnor

dom är skurkar

dom är skurkar , som bara försöker lura av åldrande mänskor deras besparingar ! Produkterna är helt verkningslösa ! Inte ens biverkningar ! En biverkning är möjligen att dom ruinerar folks ekonomi !

Upplevelsen ägde rum: 03 januari 2017


Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Blufföretag

Ja som de andra gick jag på bluffen, försökte anmäla mig på nätet vilket inte fungerade , då ringde en kvinna upp mig och jag gick med på provbeställningen.
De drog 57 kr väldigt snabbt men någon produkt har jag inte sett till.
Ej heller något svar på mailet.
Spärrat kortet efter att jag läst om företaget vilket jag borde gjort innan.

Upplevelsen ägde rum: 02 mars 2017


Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Tagit 1021 kr på mitt konto!

Jag blev så förbannad. Jag fick köpa en provburk för 49 kr och lite till. Sen drog dom 1021 kr från mitt konto. Jag skickade ett mail till dom att jag har inte beställt några fler produkter och fick inga hellre. Jag hotade att jag skulle gå till polisen och anmäla dom om dom inte satte in pengarna på mitt konto.

Upplevelsen ägde rum: 15 december 2016


Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ett riktigt skitföretag med stort S!!

VARNING!! Vill egentligen inte ens ge en enda stjärna till detta skitföretag! Lurar och bedrar med falska löften om att prova en produkt för att sen låsa pengar på konto för några tusen!! Är det ingen som kan sätta dit dem.??!
En typ av annons på Facebook med en text och en HELT annan på deras sida.
Nä, hoppas de åker dit så att det sjunger om det!

Upplevelsen ägde rum: 06 mars 2016


Betygsatt 1 av 5 stjärnor

skönhetscreme från skincenter

Underbart att man kan få varningar ang Skincenter.Jag var precis på väg att beställa,men som tur var gick jag in på nätet o kollade och blev varnad att skicka efter antiryncremen,Att Agneta inte skäms att göra reklam från detta företag Fy Farao för bedragare på nätet AvE.

Upplevelsen ägde rum: 02 januari 2017


Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bedrägeri Vitavaluestore Platinum beauté

Svärmor gick på denna nit och beställde prov för 50:-. Hon har inte tecknat avtal eller gjort nya beställningar. Företaget har dragit pengar 2 ggr olovandes på ca 2000:- och lyckas med det på grund av att hon fick uppge kortnummer vid beställningen av provet. GÖR INGA BESTÄLLNINGAR!

Upplevelsen ägde rum: 31 oktober 2016


Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Riktiga bluffare!

Jag beställde ett prov och har därefter blivit debiterad på mitt VISA-konto
2 x 980 SEK. Jag har spärrat mitt konto, varit i kontakt med "Konsument Idag", som rådde mig att inte betala. VISA står inte för utläggen. Jag har polisanmält. Jag har varit i kontakt med företaget mailledes men de ger inte upp. Kan någon som varit utsatt tala om hur jag går vidare för att få tillbaka mina pengar.
Ingrid i Limhamn

Upplevelsen ägde rum: 26 december 2016


Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bedrägeri och stöld.

Du blir utlovad att prova en produkt för x antal kronor. SEDAN blir du bestulen på tusentals kronor på ditt konto. Bara rakt av. Utan förvarning, löfte eller överenskommelse. Inga små bokstäver i erbjudandet avslöjar att du blir skyldig flera tusen kronor för en vidareprenumeration i vare sig tid eller pengar. Eller skitprodukter för den delen.
Oacceptabelt, orimligt. Kriminellt. Varken mer eller mindre.

Upplevelsen ägde rum: 02 februari 2016


Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Agera snabbt!

Jag beställde också provpaket på EN produkt. Idag såg jag att dom dragit 2x56,25 från mitt konto. Googlade på företaget och hittade denna sida. Nu har jag spärrat mitt kort, så dom får inte en krona mer av mej! Jag fattar inte att sånt här är tillåtet.

Upplevelsen ägde rum: 23 december 2016


Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Skincenter.center

Beställde en provtub för 49 kr ingenting annat. Det var en sida med Lena Ohlin på, vilken inte går att hitta nu. En provtub kom med information om hur den skulle användas inget annat. Två veckor denare drogs 1308 kr från mitt konto i Handelsbanken. Samma dag fick jag ett mail om att jag abbonerade på två tuber varannan månad. Jag har ALDRIG godkänt något sådant. Detta företag ska stoppas

Upplevelsen ägde rum: 22 november 2015


Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hemsk känslor!

Osäker om detta är ett seriöst företag och därför låst mitt kort vid beställning av det GRATIS testprov då man behöver ENDAST betala frakt ca 40 kr enligt info på deras hemsida. Direkt fick ett okänd samtal till mobil och en kvinna frågade om jag försökte gjorde en beställning och de kan skicka prov även transaktion inte fungera. Sa tydligt NEJ NEJ NEJ till dem. Alldeles hemsk känslor! Never online köp!

Upplevelsen ägde rum: 05 februari 2017


Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bluff och oseriöst

Platinum beaute tar pengar från mitt konto om och om igen trots att jag mailat dem ca 10 gånger att jag förbjuder dem att göra detta.
De påstår också att jag beställt varor vilket jag inte gjort.
Det går inte att få något vettigt svar via mail, det är bara svammel. Verkar vara något de översatt till svenska med google translate så inget går att begripa.
Betyg = överstruken stjärna
Pia Jonsson Norrköping

Upplevelsen ägde rum: 18 december 2016


Betygsatt 1 av 5 stjärnor

BLUFF BAD BAD

Jag gick på denna bluff om att prova en creme. Efter en vecka drog företaget 1310 svenska kronor från mitt konto och hävdade att jag gjort en orderbeställning och ingått ett avtal om abonnemang. Vilket jag inte har.
Ur uselt. Dessutom innehåller cremen parfym vilket jag inte tål.

Eva :(

Upplevelsen ägde rum: 08 december 2015


Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Lurendrejeri

Lurendrejeri ! Mirageimperial och skincenter . Dessa bör genast bli förbjudna att figurera pâ Internet. Beställ inget frân dem !
Platiniumbeauté är ocksâ inblandad i detta och jag kommer att polisanmäla dessa tvâ "företag".

Upplevelsen ägde rum: 09 september 2017


Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Smutsig reklam blir ren - Agneta Sjödin och Aftonbladet såg till att blufföretagets reklam försvann!

Agneta Sjödin lyssnade och gick ut offentligt med att hon inte är inblandad i reklamkampanjen för Platinum Beauty! Läs hennes dementi i aftonbladet idag. Sök på agneta sjödin varnar för fejkannons.
Det går inte att länka härifrån!
Vi som köpt den här dyra salvan, får på sätt och vis upprättelse nu, även om vi inte får våra pengar tillbaks. Hoppas företaget förlorar mycket pengar på detta! Jag skrev till dem att jag skulle se till att deras bluff kom ut i svenska tidningar och nu är jag glad att det blev så! :-) Tack vare att Agneta Sjödin var den som fixade det!

Följande som jag skrev om Agneta Sjödin stämmer inte, eftersom Agnetas namn utnyttjats utan hennes medverkan:

Hur kan en s.k. kändis som Agneta Sjödin medverka i en stor reklamkampanj för Platinum Beauty! Det sänker hennes trovärdighet, som jag ser det, när hon gör reklam för ett blufföretag som detta. Trodde hon hade bättre omdöme än så här. Så himla lågt!

Jag gick in på Agneta Sjödins Fb. Någon har frågat henne om reklamen och hon svarar så här:
Agneta Sjödin Det är en fejkannons. Jag står inte bakom den!! Har satt advokat på det, men de är svåra att komma åt tyvärr. Väldigt olyckligt. Gott nytt! 🙏🏻

Jag, Aino, har lagt in en del av annonsen som jag hittat på Agnetas Fb-sida, där det framställs som om Aftonbladet skrivit reklamkampanjen. Jag bad Agneta Sjödin gå ut offentligt och dementera att hon är inblandad i reklamen. Om hon gör detta, så kanske vi kan lyckas skada det här blufföretaget som skinnar folk på pengar - och hon skulle förhoppningsvis sätta käppar i hjulen för deras vidare framfart.

Upplevelsen ägde rum: 02 januari 2017


Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bluff företag

Jag fick oxå ett erbjudande på en gratisburk och endast betala frakt på 55:- och ingen bindning att fortsätta. såg idag att de har hunnit dra 2000:- utan att jag fått nånting mer, så nu har jag spärrat kortet.
Skitförbannad är jag nu :(

Upplevelsen ägde rum: 20 februari 2017


Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bluff!!!!

Gick också på detta, men kände en viss osäkerhet efter beställningen så jag makulerade mitt kort . Fick 2-3 mail om att de inte kunde dra fr mitt kort. Va då dra jag har INTE sagt att jag efter prövotiden skulle beställa, bluff bluff bluff!!!!

Upplevelsen ägde rum: 02 april 2017


Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Känner mig lurad.

Som man brukar säga.... är det för bra för att vara sant.... Rent ut sagt SKÄMS. Det har gått ett tag nu blir lovad pengar tillbaka , men ingenting händer. Jag kommer nog att hota polis anmäla detta. Lyckliga de som får pengarna tillbaka.

Upplevelsen ägde rum: 03 januari 2017