Bianca Ingrosso och corona
Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso coronahånas efter bilden: "Saknar ord"

Bianca Ingrossos undran i coronatider har fått folk att häpna. "Influencers gör att jag förlorar alla mina hjärnceller" och "Jag saknar ord" är några reaktioner på hennes bild.


Coronaviruset, covid-19, härjar världen över och de senaste siffrorna gör gällande att över 125 000 människor är smittade. Det elaka viruset har hittills krävt tusentals liv. Samtidigt har över 60 000 människor förklarats friska. I Sverige har vi hundratals bekräftade fall, och här har en person dött till följd av coronaviruset.

Anställda inom sjukvården och regeringen jobbar för högtryck för att komma till bukt med det som världshälsoorganisationen (WHO) nu klassar som en pandemi.

Kändisar möts av kritik

Under gårdagen rapporterade Nyheter24 att den folkkära komikern Jonas Gardell, 56, möts av massiv kritik. Detta efter att han i coronatider väljer att köra på med sina föreställningar.

Tidigare i veckan kom beslutet att allmänna sammankomster med fler än 500 personer inte är tillåtna i Sverige. Gardells fans rasade – kommentarer som "hur fan tänker du?!" och "ställ in!" haglade in på hans Facebooksida.

Men Gardell är inte den enda svenska kändisen som får fansen att höja på ögonbrynen. 

Influencerdrottningen Bianca Ingrosso, 25, har över en miljon följare på Instagram. Tidigare i veckan frågade hon nämligen sina fans om tips på vart hon ska skänka pengar.

”Någon som vet vilken organisation som hjälper dem drabbade av corona som man bör skänka pengar till??”, skrev Bianca på sin Instagram Story. 

Det faktum att vi alla betalar skatt – och vad våra skattepengar går till – ja, det tycks Bianca på något sätt ha missat.

Bianca Ingrossos undran slog lite fel. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

"Jag saknar ord"

På Twitter lyder några av reaktionerna:

"Förutsätter att Bianca Ingrosso kommer kampanja stenhårt för att höja skatten så hon kan hjälp de som kämpar med att bekämpa corona"

"Influencers gör att jag förlorar alla mina hjärnceller"

"Bianca ville skänka pengar till organisationer? Som jobbar med corona? Man ba??? Va???"

"Bianca Ingrosso – vår tids stora tänkare"

"Coronakrisen fick en oväntad vändning när Bianca Ingrosso erbjöd sig att pytsa in lite pengar i organisationer "som hjälper dem drabbade". Världshälsoorganisationen meddelar att pandemin är avblåst"

"Vem tar på sig uppdraget att berätta för henne vad skatt är?"

"Saknar ord".

Vi förstår att Bianca menade väl men just här blev det kanske lite fel...

LÄS MER: MSB om coronarädslan: "Det här ska du inte göra"

LÄS MER: Så här agerar populära butikerna mot coronaviruset

LÄS MER: Fansen corona-rasar på Jonas Gardell: "Hur f*n tänker du?"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Harvard tar bort bok med människoskinn

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

1 timme sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

1 timme sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

2 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

2 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

2 timmar sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.