Välkommen på Inspirationsafton på Mässhallarna

Som jag har längtat efter att få släppa årets julklapp till er. Den här bebisen har vi arbetat otroligt mycket med och jag är otroligt förväntansfull.

NES271116_0060.jpg

Torsdagen den andre februari arrangerar vi på BODY Gym & Relax/Hotell Ronja en inspirationsafton på Mässhallarna i Vimmerby. Ovanstående trio kommer att underhålla er under en hel kväll. Amanda Karlsson, Vimmerbytjejen med många järn i elden som är känd från Mordpodden, kommer att vara värdinna/konferencier för kvällen och Thomas Borg föreläser tillsammans med mig. Vi kommer att prata personlig utveckling, att vara sitt bästa jag, prestationsångest och självkänsla. Och vi kommer att ha riktigt roligt!

Vi bjuder er på en mental boost, massor av inspiration och en energiinjektion som räcker hela våren.

Vad ingår? Välkomstbubbel, varmrätt, dessert och inspirationsshow för 495 kronor. En perfekt julklapp! Är du intresserad av personlig utveckling och tycker om att umgås med likasinnade över en finfin middag passar den här kvällen dig.

Anmälan görs till cecilia@bodygym.se och biljetterna hämtas på Hotell Ronja. Sista anmälningsdag är 26 januari 2017. Önska, önska dig den här kvällen i julklapp eller ge bort den till någon som du tycker om. Varmt välkomna!

nes271116_0011

Lämna en kommentar