Isabella Löwengrip: Det var ett rop på hjälp

  • 📰 Aftonbladet
  • ⏱ Reading Time:
  • 35 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 17%
  • Publisher: 63%

Sverige Rubriker Nyheter

Sverige Senaste nytt,Sverige Rubriker

Isabella Löwengrip: Då tog jag för många tabletter • Berättar om kraschen, elchockerna och framtiden i stor intervju

Hon tog för många ångestdämpande piller och hamnade på akuten., 29, svarar i telefonen planerar hon fredagsmyset med sina barn. Det vankas hamburgare, chips och choklad.

– Behandlingen var väldigt bra. Jag är tacksam att den finns och är det personer som är väldigt deprimerade så är det en väldigt bra utväg, säger hon. – Människor runt mig var en distraktion. Då kunde jag inte ligga så djupt i min ångest. Då var det någon som knackade på rummet och frågade om jag ville äta middag eller om jag ville ta en promenad. Personerna hemma blev som stödpersoner. Det är ju inte deras roll egentligen, men de såg att jag mådde så pass dåligt så de var ett fint stöd. De såg till att jag åt och gick upp.

 

Tack för din kommentar. Din kommentar kommer att publiceras efter att ha granskats.

Inte nog många tabbar tydligen!

Elchocker är ej konstigt om man är deppig

Vi har sammanfattat den här nyheten så att du kan läsa den snabbt. Om du är intresserad av nyheterna kan du läsa hela texten här. Läs mer:

 /  🏆 5. in SE

Sverige Senaste nytt, Sverige Rubriker

Similar News:Du kan också läsa nyheter som liknar den här som vi har samlat in från andra nyhetskällor.

Näst dyrast i Sverige – men maten är sensationellKrogtest: Det blir en måltid utöver det vanliga i Tommy ­Myllymäkis nya skapelse på Djurgården i Stockholm.
Källa: dagensindustri - 🏆 46. / 51 Läs mer »

Håkan Hellströms nya skiva är lekfull och underhållandeHåkan Hellström är uppenbarligen medveten om hur snacket går. Men han är inte på defensiven - tvärtom, konstaterar Johan Lindqvist.
Källa: GoteborgsPosten - 🏆 45. / 51 Läs mer »

Petras pappa fick corona – då avslöjades misären på boendet: ”Det var hemskt”När 77-åriga Josef fick corona och hamnade på sjukhus upptäckte hans dotter vilken misär han levt i – trots daglig hjälp från hemtjänsten. Så fruktansvärt 😡 jag tror var och en av oss bör tänka på om det är så vi vill bli behandlad när vi själva är i behov av omvårdnad vid äldre dagar . Oavsett vad tycker jag att familjen bör ha störst ansvar gällande sina äldre. De är värda all kärlek, tid och respekt . Och allt detta stora svek mot den äldre befolkn i Sverige, samtidigt som vi har hur mycket pengar som helst enl Bolund och Andersson! Peter Eriksson MP, vill fortsätta ösa ut svenska skatteMDR till högt o lågt! Det är SKANDALÖST! FinansdepSv DNEkonomi Skattebetalarna didebatt
Källa: Aftonbladet - 🏆 5. / 63 Läs mer »

Paolo Roberto filar säkert redan på självhjälpsbokenDet är så beräknande, så uttänkt. På mindre än ett dygn från lägenhetsbordellen till de mjuka kuddarna i TV4-soffan. Men jag undrar – hur gammal var hon, Paolo? Ach ni behöver inte bli så arga , tänk på det att både socialen som sa 📣🚨de visste de fanns kvinnor där som kom från annat land ! Sen att de var i dåligt skick jaha varför har de då Inte hjälp de innan i så fall ? Det är värre det ? Sen har man ju en tanke hur kan Big Brother Kan vi inte komma överens om att sluta titta på TV4? SD o co får gärna ha den kanalen för sig själva. , och Paradis hotell ! Wow de får betalt för ligga med varandra ? Samt sponsorer och tv tittare så de är ok det då för det är lyx varianten , för de får betalt av alla som ser det eller ! Wow det är betald sex om något ! Är det skillnad bara för det är fina rika människor !?
Källa: Aftonbladet - 🏆 5. / 63 Läs mer »

Regeringen vill låta kommunerna stänga barer och restauranger - DN.SEDagen med DN: Regeringen vill låta kommunerna stänga barer och restauranger Amy Winehouses stilettklackar auktioneras ut till förmån för coronadrabbade Ken Rings avskedsturné flyttar ut på nätet S MP C V L Importerade Arab kriminalisering Sverige i fredstid?Damberg=Gruppvåldtäckare mördare ramlade ner från Himlen?Ansvariga S Tegnell=3,5/mån sen BRA om så många som möjligt SMITTAS för flockimunitet.Ansvariga nekade vårdare skydd därför ges gamla dödshjälp.Landsförrädare
Källa: dagensnyheter - 🏆 7. / 63 Läs mer »

Brist på läkemedel – 200 patienter opereras utan att sövasTänk på alla som röstar på Löfven. Ni accepterar massdöd i C-19. Ni accepterar bombdåd, skottlossningar, våldtäkter, mord, brinnande kroppar i bilar, avskurna öron, bostadskris, islamisering, förnedringsrånade barn. NI förstör hela Sverige. Välkommen till socialismens högkvarter! Folket ska lida! Till vilket pris som helst! 'Vår beredskap är god'
Källa: svtnyheter - 🏆 23. / 59 Läs mer »