Nexus 4

En ny smartphone från Google

Dina favoritappar från Google, en fantastisk Photo Sphere-kamera, det allra senaste inom hårdvara och all din favoritunderhållning från Google Play – med Nexus 4 får du det bästa från Google direkt i handen.

Det bästa från Google

Google Nu

Information nära till hands

Nexus 4 levereras med de senaste apparna från Google så att du får det bästa från Google direkt i handen.

Smartare sökningar med Google Nu

Nexus 4 har den senaste versionen av Google Nu, så att du får den information du behöver, när du behöver den. Du vet hur trafiken ser ut innan du åker till jobbet, eller när nästa tåg kommer när du väntar på perrongen.

Med den senaste versionen av Google Nu kan du vara ännu mer organiserad – få påminnelser precis när du behöver dem, om kommande flyg, bordsbokningar hotellbekräftelser med mera. Du kan till och med få veta att du befinner dig nära en plats som är populär för fotografering.

Läs mer om Google Nu

Mer om det bästa från Google

Du frågar. Google svarar.

Med Röstsökning kan du säga vad du vill söka efter och få svar direkt. Google kan läsa upp ett mycket exakt svar, tack vare Faktarutan.

Hitta i världen med Google Maps

Med Google Maps hittar du snabbt och enkelt dit du ska. Med detaljerad vägbeskrivning via GPS, trafikinformation i realtid och vägbeskrivningar till fots och i kollektivtrafiken har det aldrig varit enklare att ta sig från punkt A till punkt B.

Sök efter restauranger, företag och andra ställen i närheten. Du får rekommendationer från personer i dina cirklar och från experter, och hela recensioner och sammanfattningar från Zagats redaktörer.

Med 3D-kartor och avancerade satellitbilder får du en mer realistisk bild av din omgivning. Med funktioner som Street View och inomhuskartor får du koll på vad som väntar runt hörnet.

Kommunicera med verktyg i världsklass

Kamera

Fånga världen på bild och dela den med andra

8 MP

Nexus 4 har en avancerad kamera med 8 megapixlar. Med den kan du ta fantastiska Photo Sphere-bilder och fånga världen omkring dig i läcker skärpa. Med den helt nya kameran kan du snabbt visa och redigera dina bilder med kraftfulla verktyg, och dela favoritbilderna på ett kick.

Filma i HD-kvalitet

Filma i 1 080 bildpunkter och ta några stillbilder när du ändå är i farten. Kontinuerlig fokus, zoom i realtid och intervallfoto – du har alla förutsättningar att skapa häftiga filmer. När du har filmat klart kan du skapa en film i Movie Studio och ladda upp den på YouTube.

Mer om kameran i Nexus 4

En kamera för alla tillfällen

Du kan enkelt knäppa kort, filma och ta panoramabilder. I Galleri hittar du även ett kraftfullt fotoredigeringsprogram som du kan använda om du vill piffa till bilderna lite. Du kan beskära och rotera bilder, zooma, ta bort röda ögon och mycket mer.

Spara foton med Direktöverföring

Med Direktöverföring överförs alla bilder automatiskt. Om du har registrerat dig för Google+ kan du aktivera Direktöverföring så att alla dina bilder överförs till ett privat album på webben automatiskt. Du kan enkelt organisera, redigera och dela foton med kontakter på mobilen eller på webben.

Klicka för att visa

Den fantastiska Photo Sphere-kameran

Upp, ned och runt omkring, Det här är en helt ny typ av kamera. Med Nexus 4 kan du ta bilder åt alla håll. Bilderna sätts sedan ihop till Photo Sphere-bilder med ett helt fantastiskt djup, och du får känslan att du befinner dig mitt i bilden. Visa dina Photo Sphere-bilder direkt i mobilen, dela dem med familj och vänner på Google+ eller lägg till dem på Google Maps så att hela världen kan njuta av dem.

Visa fler Photo Sphere-bilder

4,7-tumsskärm med grym skärpa

Foton och videor kommer till liv med en fantastisk klarhet och skarpa, naturliga färger på den livfulla 4,7-tumsskärmen som har en upplösning på 1280 x 768 bildpunkter (320 ppi). Med lätt böjda kanter i glas drar du smidigt fingrarna över skärmen. Den banbrytande G2 Touch Hybrid-skärmen gör att du tycker dig känna varje bildpunkt. Mobilen skyddas av reptåligt Corning ® Gorilla ® Glas 2.

Det allra senaste inom hårdvara

Supersnabb

Nexus 4 har tillverkats i samarbete med LG. Den säljs olåst och är kompatibel med GSM/HSPA+ så den fungerar på över 200 nät världen över. Sätt bara i ett SIM-kort som stöds och sedan är du igång.

Fyrkärnig prestanda

Nexus 4 har en Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro-processor och är alltså kraftfull och snabb så det räcker och blir över. Svischa runt på webben, spela häftiga spel i 3D och hoppa enkelt mellan olika appar utan att missa något. Med ett RAM-minne på 2 GB och den snabbaste Android-versionen någonsin är Nexus 4 vår rivigaste smartphone hittills.

Mer om hastighet

Dela trådlöst med Android Beam

Nexus 4 har Android Beam så att du snabbt kan dela foton, videor, kontakter, appar med mera med ett enda tryck. Sätt bara ihop två NFC-kompatibla Android-enheter rygg mot rygg och överför sedan det som finns på skärmen trådlöst till dina vänner.

Alltid uppdaterad

Nexus 4 har den senaste versionen av Android och får uppdateringar direkt från Google. Du har alltså alltid den snabbaste, mest uppdaterade programvaran i mobilen.

Google Play

Google Play

700 000 appar och spel

Hämta appar och spel som du gillar på Nexus 4. Det finns över 700 000 titlar att välja bland på Google Play, så det finns något för alla. Hitta de populäraste gratis- och betalapparna, utforska utvalda samlingar, sortera efter kategori och sök efter dina favoriter.

Mer om Google Play

    Upptäck Google Play

    Med Google Play kan du bära med dig all din favoritunderhållning i handen. Utforska världens största samling av e-böcker, de senaste tidskrifterna och tusentals filmer och TV-program i full HD.