Sekretesspolicy

Här anger vi vilka uppgifter vi samlar in och varför. Vi förklarar också hur vi använder uppgifterna och hur de kan granskas och uppdateras.

Läs vår sekretesspolicy

Användarvillkor

Här hittar du de regler som gäller när du använder våra tjänster.

Läs våra användarvillkor

Verktyg och information

Vi arbetar hårt för att skydda din integritet, förbättra säkerheten och utveckla enkla verktyg för att ge dig ökad valfrihet och kontroll.

Tvåstegsverifiering

Skydda Google-kontot med något du känner till (lösenordet) och något du har (mobilen). Ta reda på hur du konfigurerar tvåstegsverifiering.

Inkognitoläge

Läs om hur du surfar i inkognitoläge i Google Chrome så att sidor du besöker och filer du hämtar inte registreras i webb- och hämtningshistoriken i Chrome. Läs mer om hur du surfar i inkognitoläge1/}.

Googles Säkerhetscenter

Vi har ett gemensamt ansvar för att göra internet säkert för alla. Läs mer om hur du kan skydda dig själv och din familj på webben.

Sekretessguide för Googles produkter

När du använder Gmail, Sök, YouTube och andra produkter från Google har du själv kontroll över och kan skydda dina personliga uppgifter och din användningshistorik. I sekretessguiden för Googles produkter hittar du mer information om hur några av de inbyggda sekretessfunktionerna i Googles produkter kan användas.