Nu ska vi förändra världen.

Ökad synlighet. Fler donationer. Fler volontärer. Det blir resultatet när du delar ditt budskap med de människor som är mest benägna att engagera sig.

The Fred Hollows Foundation

Google Ad Grants-deltagare

The Fred Hollows Foundation

Google Ad Grants-deltagare

"Google Ad Grants har hjälpt oss att nå tusentals supportrar runtom i landet och hjälpt oss att skapa förändring genom ökad medvetenhet."
Ping Lo, The Fred Hollows Foundation

Dyk upp i sökningarna

Nå de människor som är viktigast.

Google Ad Grants visar dina sökordsbaserade annonser för människor som söker på Google efter ideella organisationer som din. På så sätt kan du nå människor som tidigare inte varit medvetna om ditt ändamål. Du kan dela ditt budskap med hela världen eller fokusera på människor i din närhet. Med Google Ad Grants har du alltid kontrollen.

Öka antalet bidrag

Låt donationerna flöda.

Med Google Ad Grants blir det enklare för människor att donera till ditt ändamål. Ju enklare det är för dem att donera, desto större är sannolikheten att de gör det.

Se vad som fungerar

Djupare insikt för smartare annonser.

Så fort dina annonser visas kan du använda Google Analytics och konverteringsspårning för att se hur det går för annonserna. Vilka sökord är starkast? Vilka annonser leder till donationer eller rekryterar volontärer? Få svar på dessa frågor och mycket mer.